Premier League:Newcastle vs Liverpool

Liverpool încă visează la titlul de campioană. Pentru asta cormoranii au nevoie au nevoie de maxim de puncte în ultimele etape. În această etapă avem programat meciul dintre Newcastle vs Liverpool. Acest meci are o favorită clara la victorie dar acest lucru nu înseamnă că Liverpool va avea un meci foarte ușor. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 4-0 pentru cei de la Liverpool la capătul unui joc foarte disputat. Chiar dacă mai sunt doar 2 etape de disputat, acest lucru ne a aduce meciuri și mai interesante. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Spectacol în Newcastle vs Liverpool

Newcastle este fără griji în acest final de sezon. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 13-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 42 depuncte. Forma foarte bună pe care o traversează îi poate face să spere la un rezultat bun astăzi. În ultimele trei etape au reușit să obțină două victorii și un rezultat de egalitate. Pe teren propriu sunt o echipă ce joacă foarte spectaculos. În 18 etape au înregistrat 8 victorii și un singur rezultat de egalitate Acest lucru ne arată că în fața propriilor fani sunt o echipă care joacă orice meci la victorie. Pariază și câștigă alături de noi cu biletul zilei.

Liverpool este obligată să se impună astăzi pentru a reveni pe prima poziție și pentru a pune presiune pe cei de la Manchester City care vor juca luni. În acest sezon cormoranii au acumulat 92 de puncte cu care sunt pe locul al doilea. Sunt la un singurpunct distanță față de cei de la City. Liverpol nu are un moral foarte bun după ce la mijlocul săptămânii trecute au pierdut în UEFA Champions League contra celor de la Barcelona cu scorul de 3-0.

Newcastle vs Liverpool ne vor oferi un meci foarte interesant începând cu ora 21:45. Vom miza pe o victorie a celor de la Liverpool care au o cotă de 1.37. Credem că sunt șanse foarte mari ca această cotă să fie una câștigătoare. Oaspeții au cea mai bună defensivă din Premier League cu doar 20 de goluri primite. Astfel vom paria pe faptul că doar una dintre cele două formații va marca. NG la o cotă de 1.70 pare a fi un pariu cu șanse foarte mari de câștig.