Premier League: Wolves vs Manchester United

Mijlocul de săptămână vine cu meciuri foarte interesante din cele mai puternice campionate. O să ne îndreptăm atenția spre Premier League unde avem programat un derby. Pe Molineux Stadium, Wolves va primi vizita celor de la Manchester United într-un meci ce se anunță a fi deosebit de spectaculos. Cele două formații sunt despărțite de doar 2 poziții în clasament dar diferența de puncte este una destul de mare. În acest sezon cele două formații s-au întâlnit de 2 ori. În Premier League meciul s-a terminat la egalitate iar în Cupa Angliei cei de la Wolves au reușit să se califice după ce s-au impus cu scorul de 2-1. Ponturi pariuri fotbal sunt zi de zi pe site-ul Beturi.ro.

Fotbal spectacol în Wolves vs Manchester United

Wolves face un sezon peste așteptări ținând cont că vine din postura de echipă nou-promovată. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 7-a a clasamentului. Până în acest moment au reușit să acumuleze 44 de puncte. Până la poziția a 6-a ocupată de Chelsea, diferența este de 14 puncte. Despre Wolves putem spune că sunt o echipă echilibrată. Ei au marcat de 38 de ori și au primit tot atâtea goluri. Benner este singurul absent al gazdelor în meciul de astăzi. Pariază și câștigă alături de noi cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Manchester United pornește ca favorită în partida de astăzi. Diavolii sunt într-o formă foarte bună. Sub comanda lui Solsjkaer au ajuns pe poziția a 5-a a clasamentului. În ultimele 4 runde din Premier League oaspeții partidei de astăzi au înregistrat 3 victorii și o înfrângere.  Ofensiva celor de la Manchester United a reușit să producă 60 de goluri în acest sezon. Acest meci poate fi privit ca o revanșă pentru United după eliminarea din Cupa Angliei.  Pentru meciul de astăzi cei de la United nu se vor putea baza pe Darmian, Sanchez și Valencia.

Wolves vs Manchester United este una dintre cele mai interesante partide ale zilei. La o cotă de 2.00 vom paria pe o victorie a celor de la Manchester United. Un alt pariu în care avem încredere foarte mare este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pariu ne va aduce o cota de 1.80. Ambele echipe sunt foarte puternice, astfel că ne așteptăm la un meci cu multe ocazii de gol. Ne așteptăm la un meci cu multe cornere. Astfel la o cotă de 1.80 vom paria peste 9,5 cornere. Pariază alaturi de noi și o să câștigi la pariuri.