Premier League: West Ham vs Liverpool

Presiunea este pe Liverpool. Titlul din Premier League este încă în joc. După victoriile celor de la Tottenham şi Manchester City, acum a venit rândul celor de la Liverpool să dispute meciul din cadrul etapei cu numărul 25. Ei se vor deplasa pe Olympic Stadium acolo unde vor întâlni pe West Ham. Celor de la Liverpool le merge bine contra celor de la West Ham. În ultimele patru meciuri au câştigat şi în plus de fiecae dată le-au marcat câte 4 goluri. West Ham nu este într-o formă foarte bună astfel că cei de la Liverpool ar trebui să se impună fără prea mari probleme. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pepronosticurile oferite de echipa noastră.

Lupta la titlu West Ham vs Liverpool

West Ham ar produce o mare surpriză dacă ar obţine un rezultat pozitiv în această seară. Ciocănarii sunt pe poziţia a 12-a a clasamentului. Ei au reuşit să acumuleze 31 de puncte. În ultimele două etape din Premier League au suferit înfrângeri la care se adaugă meciul pierdut în Cupa Angliei. Gazdele partidie de astăzi nu se vor putea baza pe Reid, Lanzini, Wilshere şi Yarmolenko. Joacă şi câştigă alături de noi doar cu biletul zilei.

Liverpool pare a fi obligată să îşi treacă cele trei puncte în cont după meciul de astăzi. Cormoranii sunt pe prima poziţie a clasamentului după ce au acumulat 61 de puncte. Ei au un avans de două puncte faţă de Manchester City. În ultima etapă au remizat cu scorul de 1-1 contra celor de la Leicester pe teren propriu. Nu ar fi o problema acel rezultat ci faptul că jocul echipei lui Jurgen Klopp se află într-o continuă scădere. Sperăm că astăzi o să îşi revină şi vor face un meci bun.

West Ham vs Liverpool este unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei zile. Victoria celor de la Liverpool ne va aduce o cotă de 1.40. Chiar dacă nu este o cotă foarte mare în opinia noastră este sigură. Un alt pariu pe care vă sfătuim să pariaţi este cel conform căruia vor reuşi să marcheze ambele echipe. Peste 2,5 goluri ne vor aduce o cotă de 1.70. Ţinând cont că suntem în Premier League vom paria pe numărul de cornere. Peste 9,5 cornere ne vor aduce cotă de 1.90. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră şi o să câştigi.