Premier League: West Ham vs Chelsea

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
West Ham - Chelsea
1
6.35
X
4.50
2
1.55

Primul meci al zilei din Premier League este un meci cât se poate de interesant. La prima vedere, dacă ne uităm pe clasament pare a fi un meci dezechilibrat, dar în Anglia orice meci este interesant. West Ham vs Chelsea va avea fluierul de start de la ora 15:00. Chiar dacă poate părea surprinzător, cei de la Chelsea au o singură victorie în ultimele patru meciuri directem acest lucru ne arată că ultimele meciuri directe au fost foarte echilibrate. Biletul zilei fotbal ne aduce în fiecare zi meciuri de pe urma cărora să câștigăm la pariuri.

Trei puncte în West Ham vs Chelsea

West Ham vine după un meci bun făcut pe terenul celor de la Everton, când au obținut cele trei puncte. Totuși trebuie să ținem cont că în primele patru etape au suferit patru înfrângeri. În clasament ciocănarii ocupă poziția a 17-a cu doar trei puncte acumulate. Din tabără gazdelor pentru acest meci vor lipsi Carroll, Lanzini, Reid și Wilshere. Aceste absențe sunt foarte importante și acest lucru se va vedea in jocul lor. Pentru gazde se anunță un meci foarte dificil deoarece vor întâlni un adversar puternic. Biletul zilei fotbal ne va aduce o cotă de 2.00 pentru acest meci.

Chelsea merge perfect în acest sezon. Albaștrii au obținut cinci victorii în primele cinci etape, iar astăzi țintesc din nou trei puncte. Mai mult, la mijlocul acestei săptămâni, cei de la Chelsea au obținut o altă victorie în grupele UEFA Europa League contra celor de la PAOK cu scorul de 1-0. Elevii lui Maurizio Sarri sunt într-o formă de zile mari, iar astăzi au ocazia să își mai treacă trei puncte în cont. Pentru cei de la Chelsea, doar Van Ginkel este indisponibil. Chelsea are un lot puternic astfel că nu vor avea probleme în alinierea unui prim 11 competitiv. Chelsea este cotată ca mare favorită astăzi.

West Ham vs Chelsea vine la pachet cu cote foarte avantajoase. La o cotă de 1.80 putem miza pe faptul că se vor marca peste 2.5 goluri în acest meci. Un alt pronostic în care noi avem mare încredere este cel conform căruia Chelsea va conduce atât la pauză cât și la final. Considerăm că va fi o surpriză foarte mare dacă Chelsea nu se va impune astăzi. Pariază și câștigă cu noi zi de zi.