Premier League: Watford vs Arsenal

Runda cu numărul 34 din Premier League se încheie cu un meci de gală. Watford vs Arsenal reprezintă un meci deosebit de interesant. Diferenţa dintre cele două formaţii este destul de mare şi chiar dacă au obiective diferite în acest final de sezon ne aşteptăm la o partidă foarte interesantă. Meciul tur a fost câştigat de Arsenal cu scorul de 2-0 la capătul unui meci foarte spectaculos. Cele două echipe abordează fiecare meci la victorie astfel că ne aşteptăm la spectacol din ambele părţi. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt zi de zi pe Beturi.ro.

Fotbal spectacol în Watford vs Arsenal

Watford face un sezon foarte bun. Ei au uimit pe foarte multă lume cu meciurile foarte bune. În aceast moment Watford ocupă poziţia a 10-a clasamentului cu 46 de puncte acumulate. Două înfrângeri şi un succes au înregistrat gazdele partidei de astăzi în ultimele trei partide disputate.  Watford este o echipă fără niciun fel de presiune în acest moment astfel că în această seară ne aşteptăm să joace un fotbal bazat pe ofensivă. Holebas şi Quina sunt singurii absenţi ai gazdelor pentru acest meci. Pariază şi câştigă pe cele mai bune pontru pariuri fotbal.

Arsenal porneşte din postura de favorită în acest joc. Tunarii sunt echipa mai puternică dar şi mai motivată. În acest moment ei ocupă poziţia  a 6-a  a clasamentului. Cu un succes pot ajunge pe locul al 4-a. Mizăm pe un succes al lor deoarece au nevoie de puncte pentru a rămâne în cursa pentru un loc de UEFA Champions League. La mijlocul săptămânii trecute cei de la Arsenal au obţinut un succes important în UEFA Europa League după ce au învins pe Napoli cu scorul de 2-0.  O singură înfrângere a suferit Arsenal în ultimele 5 etape din Premier League ceea ce ne arată că sunt într-o creştere de formă-

Watford vs Arsenal este un meci foarte important pentru oaspeţi. Arsenal are o cotă de 2.20 pentru obţinerea celor 3 puncte. Watford este o echipă ce marchează destul de mult pe propriul teren. Pentru a vedea un GG în seara aceasta avem o cotă de 1.80. Dacă acest pariu este câştigător sunt şanse foarte mari să vedem şi peste 2,5 goluri. Acets pont vine cu o cotă foarte avantajoasă de 1.90. Mergi pe mîna noastră şi în fiecare zi o să reuşeşti să ai profit la pariuri sportive.