Premier League: Tottenham vs West Ham

Meciurile spectaculoase şi pline de suspans din Premier League continuă. Ne aşteaptă o nouă zi de meciuri foarte interesante. Primul meci al zilei este un meci foarte important pentru configuraţia clasamentului. Tottenham vs West Ham ne va aduce spectacol. Cele două adversare de astăzi s-au întâlnit de două ori în acest sezon. O dată în Premier League şi o dată în Cupa Ligii Angliei. Ambele dueluri au fost câştigate de cei de la Tottenham care putem spune că au avantajul moral în faţa adversarilor din această seară. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite zi de zi de Beturi.ro.

Totul pentru victorie în Tottenham vs West Ham

Tottenham porneşte ca mare favorită în acest meci. Hotspur trebuie să se impună pentru a fi sigură de un loc în primele 4 şi pentru a se califica în UEFA Champions League sezonul viitor. Gazdele partidei de astăzi sunt cu gândul şi la meciul de marţi din semifinalele UEFA Champions League, în faţa celor de la Ajax. În Premier League, Tottenham ocupă poziţia a 3-a a clasamentului şi în acest moment este favorită pentru obţinerea acestui loc la finalul sezonului. Mergi pe mâna noastră şi o să câştigi cu biletul zilei zi de zi.

West Ham este o echipă lipsită de orice griji pentru acest final de sezon. Ei vor încerca doar să joace un fotbal cât mai spectaculos şi plăcut pentru suporteri. West Ham ocupă poziţia a 11-a a clasamentului după ce a acumulat 43 de puncte. Forma de moment a oaspeţilor de astăzi este una foarte slabă. Trei înfrângeri şi un singur rezultat au înregistrat în ultimele 4 runde disputate. Pentru meciul de astăzi au mulţi absenţi. Lanzini, Reid şi Sanchez nu vor putea evolua şi reprezintă absenţe foarte importante. Tottenham vs West Ham este un meci în care avem o favorită clară. Acest meci este ultima repetiţie a celor de la Tottenham înaintea meciului cu Ajax. Cota de 1.41 pentru o victorie a celor de la Tottenham este una ce este destul de sigură în opinia noastră. Totuşi aşteptăm un meci spectaculos şi cu multe goluri. Astfel vom miza pe faptul că ambele echipe vor reuşi să marcheze. GG la o cotă de 1.80 pare a fi un pariu avantajos. Pariază în fiecare zi alături de  noi şi pe termen lung o să ai profit.