Premier League: Tottenham vs Manchester City

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Tottenham - Manchester City
1
4.95
X
4.15
2
1.72

Zi de meci mare în Premier League. Chiar dacă este luni, începem săptămâna cum nu se poate mai frumos. Pe Wembley avem parte de un joc extraordinar în care, pentru cele trei puncte se vor lupta Tottenham vs Manchester City. Acest meci va pune capăt rundei cu numărul 10. În trecut cele două formații ne-au oferit meciuri foarte intersante. În trei din ultimele patru meciuri directe au marcat ambele formații. La prima vedere pare a fi un meci foarte echilibrat, dar sperăm ca să avem un pont câștigător. Ponturi pariuri o să găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Fotbal spectacol între Tottenham vs Manchester City

Tottenham face un sezon destul de bun așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani. Hotspur ocupă poziția a cincea a clasamentului. Ei au obținut patru victorii în ultimele patru meciuri din Premier League. Mai mult ultimele trei victorii au fost obținute fără gol primit. Cei de la Tottenham sunt singura echipă din Premier League care nu a întregistrat nici un rezultat de egalitate. Două victorii și o înfrângere sunt rezultatele înregistrate de cei de la Totenham pe teren propriu.  Janssen și Vertonghen sunt singurii absenți ai celor de la Tottenham pentru acest meci. Cele mai bune ponturi pariuri te vor ajuta să câștigi sume consistente.

Manchester City trebuie să își confirme statutul de favorită pentru acest joc. Cetățenii ocupă poziția a treia a clasamnetului dar în cazul unui succes o vor egala pe Liverpool pe locul întâi. Elevii lui Pep Guardiola par a fi una dintre cele mai în formă echipe. Ei nu au suferit nici o înfrângere în acest sezon, chiar mai mult au și cea mai bună defensivă dar și cea mai bună ofensivă. Patru victorii și un egal au înegistrat în ultimele cinci etape disputate. Din tabăra oaspeților vor lipsi, Danilo, Bravo, Gundogan și Mangala. Chiar și cu aceste absențe cei de la Manchester City rămân favoriți la cele trei puncte astăzi.

Meciul dinter Tottenham vs Manchester City se anunță a fi unul deosebit de interesant. Se vor întâlni două formații de top din Premier League. Vom miza pe faptul că vom vedea peste 2,5 goluri în acest joc. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.70. La finalul celor 90 de minute am ales să mergem pe o victorie a celor de la Manchester City , deoarece Tottenham a arătat probleme în apărare la meciul din UEFA Champions League contra celor de la PSV încheiat 2-2. Pariază și câștigă alături de echipa noastră.