Premier League: Tottenham vs Liverpool

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Tottenham - Liverpool
1
3.10
X
3.70
2
2.32

Ce poate fi mai frumos decât un derby din Premier League. Pe Wembley, Tottenham vs Liverpool se vor duela într-un meci care promite foarte multe lucruri. Ne așteptăm la un joc în carw jucătorii celor două formații ne vor delecta cu driblinguri, pase și goluri foarte frumoase. În ultimele sezoane ambele formații au fost în lupta la titlul astfel că ne așteptăm la un meci foarte important. În ultimele două dueluri directe s-au marcat cel puțin patru goluri. Sperăm ca și astăzi să vedem multe goluri. Cele mai bune predicții fotbal le găsiți în fiecare zi pe site-ul Beturi.ro.

Derby: Tottenham vs Liverpool

Tottenham a fost foarte aproape de un început perfect de sezon. În primele trei etape, gazdele partidei de astăzi au învins pe Newcastle, Fulham și Manchester United. În a patra etapă a venit și primul pas greșit deoarece au pierdut cu scorul de 1-2 în fața celor de la Watford. Până acum cei de la Tottenham au impresionat prin forța defensivă dar în acest sezon au primit deja patru  goluri. Pentru acest meci Maurizio Pochettino va avea o serie de absenți foarte importanți. Lloris, Jansen și Delle Alli nu vor putea evolua în acest meci. În economia partidei aceste absențe vor putea conta foarte mult. Fără predicții fotbal o să fie foarte greu să câștigi la pariuri.

Liverpool a pornit perfect în acest sezon. Cormoranii au numărat doar din trei în trei. După patru etape disputate ei au obținut tot atâtea victorii. Oaspeții partidei de astăzi au câștigat împotriva celor de la West Ham,  Crystal Palace, Brighton și Leicester. Elevii lui Jurgen Klopp au reușit să înscrie de nouă ori dar au primit un singur gol. Klopp nu se va putea baza pentru acest joc pe Oxlade-Chamberlain, Rendall și Lovren. Cormoranii pornesc cu prima șansă dar rămâne de văzut dacă se vor concretiza calculele de pe hârtie.

Liverpool vs Tottenham ne aduce un meci foarte interesant. Vom miza pe o victorie a celor de la Liverpool, care trebuie să profite de absențele gazdelor. O altă cotă ce nu trebuie ratată este cea conform căreia se vor marca peste 2.5 goluri. Acest pont are o cotă foarte bună de 1.60. Câștigă cu pronosticurile propuse de echipa noastră.