Premier League: Tottenham vs Leicester

Zi de foc în Premier League. Această zi poate fi una decisivă pentru titlul din Anglia. Primul meci al zilei este unul deosebit de interesant dar și important în același timp. Tottenham va primi vizita celor de la Leicester în unul dintre cele mai importante meciuri ale acestei runde. Tottenham poate fi surpriza plăcută din Premier League în acest sezon n timp ce Leicester este o echipă aflată la mijlocul clasamentului fără niciun fel de presiune. Meciul tur dintre cele două formații a fost câștigat de Tottenham cu scorul de 2-0, dar în trei din ultimele 4 meciuri directe s-au marcat peste 2,5 goluri. Cei mai buni pariori de la Beturi.ro ne aduc profit consistent.

Spectacol în Tottenham vs Leicester

Tottenham este favorită la cele trei puncte în acest joc. Hotspur pare a fi obligată să câștige deoarece trebuie să țină pasul cu Liverpool și Manchester City. Gazdele partidei de astăzi sunt într-o formă foarte bună. Ei au reușit să obțină trei victorii în ultimele trei etape învingând pe Fulham, Watford și Newcastle. Astfel au ajuns pe poziția a treia a clasamentului cu 57 de puncte acumulate. Cu un succes astăzi vor pune presiune pe Manchester City și se or apropia la 5 puncte de Liverpool.  Din tabăra celor de la Tottenham Alli și Jansen nu vor putea evolua n timp ce Kane este incert. Mergi pe mâna celer mai buni pariori.

Leicester este echipa care poate pune probleme oricărui adversar. Ei sunt pe poziția a 12-a și evoluează fără presiune ce poate fi un plus. Forma vulpilor de moment este una foarte slabă.  Singurul lor rezultat pozitiv în ultimele cinci meciuri din toate competițiile este un rezultat de egalitate în Premier League conra celor de la Liverpool. În celelate meciuri au fost învinși la care se adaugă și o eliminare din Cupa Angliei contra celor de la Newport.

Tottenham vs Leicester ne va aduce cote foarte avantajoase. Vom miza pe faptul că cei de la Tottenham se vor impune. Acest pronostic ne a aduce o cotă de 1.70 care în opinia noastră nu ar trebui ratată. Cei de la Tottenham vor fi mult mai motivați. Vom miza și pe spectacol în acest joc.Faptul că se vor marca peste 2,5 goluri ne aduce o cotă de 1.80, foarte avantajoasă. Meciurile din Premier League produc multe cornere, astfel peste 10,5 cornere la o cotă de1.90 este foarte avantajoasă. Pariază alături de echipa de pariori noastră .