Premier League: Tottenham vs Brighton

Premier League continuă să ne ofere meciuri din ce în ce mai interesante. În acest mijloc de săptămână sunt programate câteva meciuri foarte interesante ce au importanţă atât în lupta la titlu dar şi pentru evitarea retrogradării. De la ora 21:45 este programată partida dintre Tottenham vs Brighton. Cele două formaţii au obiective diferite pentru acest final de sezon astfel că ne putem aştepta la orice rezultat. Meciul tur a fost câştugat de Tottenham cu scorul de 2-1. Biletul zilei ne poate aduce zi de zi un profit consistent la pariuri sportive.

Lupta pentru puncte în Tottenham vs Brighton

Tottenham porneşte ca favorită în acest meci dar o va aştepta o partidă dificilă. Gazdele partidei de astăzi vin după două înfrângeri, ambele suferite în faţa celor de la Manchester City. În Premier League, hotspur a ajuns pe poziţia a 3-a după ce au reuşit să acumuleze 67 de puncte. Ei nu pot fi siguri de locul de UEFA Champions League pentru sezonul viitor deoarece sunt multe echipe în luptă pentru acele poziţii. Marele absent al celor de la Tottenham şi pentru acest meci este Harry Kane. Chiar şi aşa Tottenham este ca favorită deoarece Son este un jucător în mare formă. Pariază şi câştigă alături de noi cu biletul zilei.

Brighton are a doua şansă şi trece printr-o perioadă foarte proastă. În ultimele 5 runde disputate, oaspeţii partidei de astăzi au reuşit să obţină un singur punct şi în condiţiile în care întâlnesc o echipă de top le va fi greu să spere la ceva de la acest meci. Sperăm ca în partida din această seară să îl vedem în teren şi pe Florin Andone. Oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a 17-a a clasamentului cu doar 37 de puncte. Această poziţie este ultima ce nu retrogradează. Ne aşteptăm ca Brighton să fie foarte motivaţi pentru partida din această seară.

Tottenham vs Brighton este o partidă foarte importantă pentru ambele echipe. Ne aşteptăm la un meci foarte echilibrat în care ambele echipe îşi vor dori cele trei puncte puse în joc. Cota de 1.30 pentru o victorie a celor de la Tottenham este una foarte avantajoasă în condiţiile în care Brighton nu traversează o formă deloc bună. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia vor reuşi ambele echipe să înscrie. GG la o cotă de 1.80 pare un pariu ce ne va aduce un câştig suplimentar.