Premier League: Tottenham vs Arsenal

Etapa cu numărul 29 din Premier League debutează cu un meci de gală. Tottenham va primi vizita celor de la Arsenal într-un meci ce se va disputa pe Wembley Stadium. Cele două mari rivale din Londra sunt vecine de clasament, despărţite de 4 puncte, dar trebuie să notăm faptul că se află şi într-o formă de moment total diferită. În ultima perioadă cele două formaţii şi-au împărţit victoriile astfel că nu poate fi vorba despre o favorită pe baza statisticii.  O înfrângere pentru oricare dintre cele două formaţii ar însemna că ar avea mari probleme privind ocuparea unei poziţii în BIG 4. Cele mai bune ponturi, bazate pe strategii pariuri sunt zi de zi pe Beturi.ro.

Derby-ul Londrei Tottenahm vs Arsenal

Tottenham vine după două meciuri foarte slabe care au scos-o din lupta la titlu. În ultimele două runde Hotspur a suferit două înfrângeri ceea ce îi poate costa foarte mult. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a treia a clasamnetului cu 60 de puncte. În cazul unei noi înfrângeri în această seară ei şi-a complica şi mai mult situaţia. Cei de la Tottenham sunt singura echipă din Premier League care nu a înregistrat nici un rezultat de egalitate în acest sezon. Joacă şi câştigă bazându-te pe cele mai bune strategii pariuri.

Arsenal vine pe Wembley într-o formă foarte bună. Tunarii sunt pe poziţia a patra a clasamentului şi au nevoie de victorie pentru a păstra distanţa faţă de Manchester United şi Chelsea. Oaspeţii partidei de astăzi vin după trei victorii obţinute în ultimele trei runde. Ei au învins pe Huddersfield, Southampton şi Bournemouth. Aubameyang este cel mai bun marcator al echipei reuşind să înscrie în acest sezon 16 goluri. Într-un clasament al meciurilor disputate în deplasare cei de la Arsenal ocupă doar poziţia a 8-a ceea ce ne arată că nu se descurcă foarte bine departe de proprii fani.

Tottenham vs Arsenal este un meci ce ne va ţine aproape. Un X2 pentru partida de astăzi ne va aduce o cotă de 1.90. Un alt pariu în care avem foarte mare încredere este cel conform căruia vor reuşi să marcheze ambele echipe.Au jucători foarte puternici în compartimentele ofensive astfel că un astfel de pariu nu se poate să nu fie unul câştigător. GG vine cu o cotă de 1.70 pentru jocul din această seară. Pariază alături de noi şi pe termen lung o să câştigi,