Premier League: Southampton vs Liverpool

Runda cu numărul 33 din Premier League va porni la drum în această seară. Meciul ce va deschide această rundă este duelul dintre Southampton vs Liverpool. Acest meci se anunță a fi unul deosebit de interesant dar și spectaculos în același timp. Totuși ultimele dueluri directe dintre cele două formații au fost destul de dezechilibrate. Liverpool a câștigat ultimele trei meciuri directe fără niciun gol primit. În ultimele 5 jocuri directe dintre cele 2 formații a marcat o singură echipă. Acest lucru ne arată dezechilibrul din trecut dar astăzi nu credem că va fi la fel. Cele mai bune ponturi pariuri sportive sunt pe Beturi.ro.

Spectacol în Southampton vs Liverpool

Southampton are nevoie de puncte deoarece se află într-o zonă destul de periculoasă a clasamentului. Sfinții au acumulat 33 de puncte cu care ocupă poziția a 16-a a clasamentului. Ceea ce ne promite spectacol este faptul că gazdele partidei de astăzi traversează o formă foarte bună. Au reușit trei victorii în ultimele 4 etape. În ultimele 2 runde au învins pe Tottenham și Brighton. Vesteegaard și Obafemi nu vor putea fi folosiți în partida de astăzi. Pariază pe cele mai bune ponturi pariuri sportive și o să realizezi profit.

Liverpool pornește din postura de mare favorită în partida din această seară. Cormoranii sunt obligați să câștige pentru a trece pe prima poziție a clasamentului și pentru a pune presiune pe Manchester City. Elevii lui Jurgen Klopp sunt pe poziția a doua a clasamentului la un singur punct în spatele celor de la City. Oaspeții partidei de astăzi vin după trei victorii în ultimele trei etape disputate. Un alt avantaj al cormoraniilor este acela că nu vor avea nici un jucător indisponibil pentru partida din această seară. Dacă va reuși să înscrie prima, Liverpool nu va avea probleme în obținerea celor 3 puncte.

Southampton vs Liverpool este cel mai interesant meci al zilei. Cota de 1.43 pe care o au cormoranii pentru cele 3 puncte ni se pare a fi una foarte avantajoasă. Ținând cont că ambele formații trec printr-o formă bună putem paria pe un GG. Cel puțin un gol pentru ambele formații ne va aduce o cotă de 1.90. În opinia noastră putem risca și să pariem pe faptul că cei de la Liverpool se vor impune la cel puțin 2 goluri diferență. Acest pariu vine cu o cotă de 2.00. Pariază cu noi.