Premier League: Southampton vs Brighton

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Southampton - Brighton
1
2.04
X
3.35
2
4.25

În Premier League, încă o etapă este aproape de a se încheia. De la ora 22:00, și-au dat întâlnire într-un meci ce nu trebuie ratat. Chiar dacă este ultimul meci al etapei asta nu înseamnă că nu este interesant. Cele două adversare de astăzi s-au intalnit și în sezonul trecut din Premier League. Ambele partide s-au încheiat cu scorul de 1-1. Între cele două formații a fost o întâlnire și în acest sezon. Meciul a avut loc în cadrul Cupei Ligii Angliei. Acel joc a fost câștigat de Southampton cu scorul de 1-0. La pariuri sportive online vom avea o ofertă bogată din care să alegem pariul câștigător.

Puncte foarte importante în Southampton vs Brighton

Southampton are o cotă în scădere în ultimele ore. Sfinții au obținut doar patru puncte în primele patru runde disputate. Au început sezonul cu un rezultat de egalitate contra celor de la Burnley. Apoi au urmat două înfrângeri contra celor de la Everton și Leicester. În ultima etapă au reușit prima victorie a sezonului în fața celor de la Crystal Palace cu scorul de 2-0. Faptul că vor evolua pe St. Mary Stadium constituie un avantaj destul de mare pentru sfinți. Din tabăra gazdelor pentru acest meci o să lipsească Long. Chiar dacă este un jucător important cei de la Southampton vor găsi un înlocuitor pe măsură. Putem castiga foarte mult la pariuri sportive online.

Brighton va avea un meci foarte dificil în acestă seară. Nici oaspeții partidei de astăzi nu se pot lăuda cu rezultate foarte bune. În acest sezon, Brighton este o echipă de urmărit deoarece în lotul echipei este și atacantul naționalei, Florin Andone. Acesta va lipsi deoarece nu este pregătit din punct de vedere fizic. Alături de acesta vor lipsi și Saltor și Izquierdo. Oaspeții partidei de astăzi au acumulat tot patru puncte în acest sezon. Au învins pe Manchester United, au remizat contra celor de la Fulham și au înregistrat înfrângeri în fața celor de la Watford și Liverpool.

Southampton vs Brighton ne aduce și alte pronosticuri câștigătoare. Dacă mizăm pe faptul că doar una dintre cele două echipe va înscrie ne va aduce o cotă de 1.85. Noi credem că pentru Brighton va fi destul de greu să înscrie. Pariază și câștigă alături de noi.