Premier League: Newcastle vs Manchester City

O nouă etapă din Premier League va debuta astăzi cu un meci foarte interesant. Este o partidă ce contează în lupta la titlu. Newcastle va primi vizita celor de la Manchester City. Acesta poate fi un meci decisiv deoarece încă un pas greşit al cetăţenilor ar putea pune la punct datele în privinşa acestui sezon. Ne aşteptăm la un meci foarte echilibrat în condiţiile în care în tur a fost înregistrat scorul de 2-1 pentru cei de la City la capătul unui joc foarte echilibrat. Oaspeţii partidei de astăzi au avantajul moral deoarece au reuşit să se impună în ultimele trei meciuri directe. Meciuri de fotbal azi sunt multe dar noi le-am ales pe cele mai avantajoase.

Lupta la titlu Newcastle vs Manchester City

Newcastle pare a nu avea nici o şansă în acest joc care se anunţă extrem de dificil. Coţofenele sunt pe poziţia  a 17-a a clasamentului şi au nevoie de puncte pentru a evita retrogradarea. Gazdele partidei de astăzi au doar 2 puncte peste prima poziţie retrogradabilă. În 12 etape disputate pe teren propriu au doar 4 rezultate pozitive. Trei victorii şi un rezultat de egalitate sunt rezultatele cu care se pot lăuda cei de la Newcastle. Pariază şi câştigă alături de noi cu meciuri de fotbal azi.

Manchester City se gândeşte doar la cele trei puncte. Cetăţenii sunt într-o formă de vis în ultima perioadă. Ei vin după opt victorii în ultimele opt meciuri disputate în toate competiţiile. Mai mult, în ultimele şase partide  nu au primit nici un gol şi au marcat de 28 de ori. Elevii lui Guardiola ocupă poziţia a doua a clasamentului fiind la doar 4 puncte distanţă de cei de la Liverpool. Cu o victorie astăzi ar pune mare presiune pe Liverpool în lupta pentru câştigarea titlului.

Potrivit cotelor de la pariuri cei de la City pornesc din postura de favoriţi. Vom paria că oaspeţii, îşi vor continua forma foarte bună pe care o au. L ao cotă de 1.60 vom paria pe faptul că oaspeţii vor reuşi să se impună fară să primească gol. Un alt pronostic pe care o să pariem astăzi este cel conform căruia se vor executa peste 9,5 cornere. Ne aşteptăm la un meci în care City o să domine de la cap la coadă. Astfel că vor apărea şi loviturile de corner. Pariază şi câştigă alături de noi.