Premier League: Newcastle vs Chelsea

Recomandarea noastră: 2

Newcastle - Chelsea
1
5,50
X
3,90
2
1,70

Premier League ne-a oferit ieri o serie de partide ce ne-au ținut aproape de micul ecran. De la ora 18:00 vom asista la o nouă partidă foarte interesantă. Pe St. James Park, Newcastle vs Chelsea se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Cele două formații au un început total diferit de sezon. În stagiunea trecută cele două adversare de astăzi s-au întâlnit de trei ori. De fiecare dată s-a impus gazda acelei partide reușind să marcheze de câte trei ori. Oare va reuși Newcastle să puncteze de trei ori și astăzi. Pariază și câștigă cu acest meci la pariuri sportive.

 

Fotbal total Newcastle vs Chelsea

 

Newcastle nu a început sezonul așa cum își doreau cei de acolo. Multă lume spera la mai multe de la această echipă. În prima etapă gazdele partidei de astăzi au pierdut chiar pe acest stadion contra celor de la Tottenham cu scorul de 1-2. A doua etapă a adus coțofenelor și primul punct. Ei au terminat la egalitate partida din deplasare cintra celor de la Cardiff. Scorul înregistrat în acel meci a fost 0-0. În acest meci, gazdele partidei se astăzi vor dori să obțină primele puncte ale sezonului în fața propriilor fani. Pontul pentru acest meci la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.70.

Chelsea este cotată ca favorită la victorie în acest meci de către casele de pariuri. Albaștrii au uj start perfect de sezon. Elevii lui Maurizio Sarri au obținut șase puncte din tot atâtea posibile. În primul joc al sezonului, oaspeții partidei de astăzi au învins pe Huddersfield cu scorul de 3-0. În cea de-a doua rundă, Chelsea a învins pe Arsenal cu scorul de 3-2 în derby-ul Londrei. Ofensiva condusă de Alvaro Morata este una dintre cele mai puternice din Premier League. Va reuși, astăzi Chelsea să înscrie de 3 ori în poarta coțofenelor?

Casele de pariuri ne oferă cote foarte avantajoase pentru acest meci. Cota de 1.70 pentru o victorie a celor de la Chelsea nu trebuie să o ratăm. Peste 2.5 goluri în meci are o cotă de 1.80. La ce poftă de gol a arătat Chelsea în acest sezon, noi credem că și acest pont are șanse mari de reușită. Pariază și câștigă cu noi pe meciul dintre Newcastle vs Chelsea.