Premier League: Manchester United vs Tottenham

Recomandarea noastră: 1

Manchester United vs Tottenham
Manchester United - Tottenham
1
2,62
X
3,30
2
2,95

Epilogul etapei cu numărul trei din Premier League este programat în această seară. În meciul care va închide această etapă se vor înfruntă Manchester United vs Tottenham. Partida se va disputa pe Old Trafford din Manchester. Acest meci reprezintă derby-ul acestei runde. Jocul acesta se anunță unul foarte echilibrat. În ultimele jocuri directe echilibrul a fost unul foarte mare. De fiecare dată în ultimele cinci jocuri s-a impus echipa gazdă. Se pare că în aceste meciuri echipa gazdă beneficiază foarte mult de avantajul suporterilor. United vs Tottenham ne face să încheiem săptămâna cu un derby de zile mari. La partenerii noștrii beneficiezi de cele mai bune cote pariuri.

 

Fotbal total în Manchester United vs Tottenham

 

Manchester United are un avantaj foarte mare, ci anume că va evolua pe teren propriu. Diavolii nu au avut un start de sezon așa cum își doreau. În prima rundă au învins pe Leicester cu scorul de 2-1. Cea de-a doua rundă a adus o surpriză negativă. United a pierdut în fața celor de la Brighton cu scorul de 3-2. În această seară United pare a fi obligată să câștige pentru a nu rămâne cu doar trei puncte după trei etape.

 

Tottenham a arătat foarte bine în acest debut de sezon. Oaspeții partidei de astăzi au reușit să acumuleze șase puncte din tot atâtea posibile. În prima rundă au învins pe Newcastle cu scorul de 2-1. Al doilea joc al sezonului a adus o victorie și mai clară cu scorul de 3-1 contra celor de la Fulham. Începutul foarte bun de sezon al celor de la Hotspur se poate datora și faptului ca au mers pe continuitate la nivelul lotului de jucători.

Cotele pentru acest meci sunt unele foarte atractive. United are o cotă de 2.65. Pentru victorie. Noi credem ca diavolii nu vor înregistra două rezultate negative la rând. Un alt pont în care avem mare încredere este acela cum că ambele echipe vor reuși să marcheze. Pontul acesta ne va aduce o cotă de 1.80. Pariază și câștigă alături de noi.