Premier League: Manchester United vs Manchester City

Meciurile din Premier League continuă zi de zi. În această perioadă orice meci poate fi decisiv în lupta pentru titlu. În această seară pe Old Trafford vom avea un meci pe care nu avem voie să îl ratăm. Derby-ul oraşului Manchester va avea fluierul de start de la ora 22:00. Manchester United vs Manchester City este  unul dintre cele mai interesante derby-uri din Premier League. Meciul tur a fost câştigat de cei de la Manchester City cu scorul de 3-1. Forma de moment a celor două echipe este una total diferită astfel că putem vorbi despre o favorită dar, totuşi acest meci este deschis oricărui rezultat. Cu cele mai bune ponturi pariuri poţi să câştigi zi de zi.

Derby-ul oraşului Manchester United vs Manchester City

Manchester United se află în scădere de formă. În clasamentul din Premier League, diavolii au coborât pe poziţia a 6-a. Ei au acumulat 64 de puncte astfel că astăzi au mare nevoie de cele trei puncte. Ei sunt la doar 3 puncte de poziţia a 4-a. În ultimele 8 meciuri disputate în toate competiţiile cei de la United nu au arătat deloc constanţă în joc. Ei au bifat doar 2 victorii şi 6 înfrângeri în aceste ultimele 8 meciuri. Pentru partida de astăzi, United nu are jucători importanţi indisponibili. Pariază alături de noi şi câştigă cu ponturi pariuri.

Manchester City porneşte ca mare favorită astăzi. Cetăţenii au ca obiectiv câştigarea titlului, astfel că nu au voie să facă niciun pas greşit. Dacă vor obţine cele trei puncte astăzi, City va trece pe prima poziţie a clasamentului cu un singur punct în faţa celor de la United. În ultima etapă elevii lui Pep Guardiola au învins pe Tottenham cu scorul de 1-0. Pentru City titlul este cel mai important obiectiv al finalului de sezon astfel că vor face totul să îl câştige.

Manchester United vs Manchester City este un meci ce ne poate aduce profit. City are o cotă de 1.48 pentru a reuşi să câştige. Ţinând cont că este derby-ul oraşului Manchester ne aşteptăm la un joc destul de dur din partea ambelor părţi. Peste 4,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.80 pare a fi o cotă ce nu trebuie ratată. United nu este deloc în formă în timp ce City va fi foarte motivată astfel că aşteptăm o victorie la zero din partea cetăţenilor. Acest pariu vine cu o cotă de 1.70.