Premier League: Manchester United vs Liverpool

O zi plină de fotbal britanic ne aşteaptă dar şi multe pariuri. În Premier League lupta la titlu este din ce în ce mai strânsă. Pe Old Trafford, astăzi de la ora 16:05 Manchester United va primi vizita celor de la Liverpool. Ambele formaţii trec printr-o formă foarte bună astfel că spectacolul nu are cum să lipsească. Meciul tur dintre cele două formaţii a fost câştigat de cei de la Liverpool cu scorul de 3-1.  Pentru meciul de astăzi lucrurile stau cu totul altfel şi ne putem aştepta la orice rezultat. La centrul acestei partide va f Michael Oliver. Cei mai buni pariori ne aduc cele mai bune ponturi pariuri.

Derby de titlu Manchester United vs Liverpool

Manchester United trece printr-o formă foarte bună în Premier League. În acest moment obiectivul lor pentru acest sezon pare a fi locul al 4-lea pe care îl ocupă în prezent. Diavolii au cu doar un punct mai mult faţă de Arsenal şi Chelsea. De când Solsjkaer a fost instalat tehnician, gazdele partidei de astăzi au înregistrat 11 victorii o remiză şi o singură înfrângere, cea din UEFA Champions League contra celor de la PSG. Pentru acest meci cei de la United nu vor avea nici un jucător indisponibil ceea ce este foarte bine. Mergi pe mâna celor mai buni pariori şi o să câştigi.

Liverpool are ca obiectiv în acest sezon titlul de campioană. Cormoranii sunt la egalitate de puncte cu Manchester City. La mijlocul acestei săptămâni au remizat în UEFA Champions League contra celor de la Bayern Munchen cu scorul de 0-0. În acel meci se aştepta mai mult de la formaţia lui Klopp. În 1 meciuri disputate în deplasare în acest sezon cei de la Liverpool au primit doar 8 golrui ceea ce ne arată că defensiva condusă de Van Dijk este punctul lor forte.

Manchester United vs Liverpool se anunţă a fi un meci de totul sau nimic pentru ambele formaţii. Liverpool luptă la titlu în timp ce United îşi doreşte un loc în BIG 4. Vom risca şi vom paria pe victoria celor de la United care au o cotă de 3.20 pentru a obţine cele 3 puncte puse în joc. Un alt pariu de luat în calcul pentru jocul de astăzi este cel conform căruia vor reuşi să marcheze ambele formaţii. GG ne va aduce o cotă de 1.70. Ţinând cont că la centru este Michael Oliver ne aşteptăam la multe cartonaşe galbene. Peste 3,5 galbene ne aduce o cotă de 1.70.