Premier League: Manchester United vs Chelsea

Lupta continuă în Premier League. Etapă de etapă ne aşteaptă meciuri din ce în ce mai interesante. Astăzi de la ora 18:30 vom avea programat un adevărat derby. Pe Old Trafford, Manchester United vs Chelsea ne vor oferi un meci foarte interesant în care ambele echipe vor da totul pentru cele trei puncte puse în joc. Meciul tur dintre cele douî formaţii s-a încheiat cu scorul de 2-2. Cele două echipe s-au întâlnit şi în Cupa Angliei, atunci impunându-se United cu scorul de 2-0. Forma total diferită a celor două formaţii pentru acest meci ne face să credem că avem o favorită clară la cele trei puncte. Pariază şi câştigă cu biletul zilei propus de echipa noastră.

Derb-ul etapei Manchester United vs Chelsea

Manchester United trece printr-o perioadă foarte slabă. Putem spune că diavolii au uitat să câştige. În ultimele 6 meciuri disputate au înregistrat o singură victorie şi au suferit 5 înfrângeri. Mai mult, în ultimele trei meciuri nici nu au reuşit să marcheze vreun gol şi au primit 9. Aceste meciuri au fost în faţa Barcelonei, Manchester City şi Everton. Mai mult, United are 7 înfrângeri în ultimele 9 meciuri disputate în toate cometiţiile. În aceste condiţii şi meciul de astăzi se anunţă unul foarte dificil. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă mergi pe mâna noastră.

Chelsea este echipa mai în formă şi va porni ca favorită în meciul de astăzi. Londonezii au trei victorii în ultimele cinci meciuri disputate în toate competiţiile. În Premier League sunt pe poziţia a 4-a şi au trei puncte mai mult decât cei de la United. Cu un suncces astăzi cei de la Chelsea ar fi aproape siguri de locul în UEFA Champions League pentru sezonul următor. Sarri nu va avea absenţi foarte importanţi pentru jocul de astăzi, astfel că va putea alinia cel mai bun prim 11. Manchester United vs Chelsea este ca o finală pentru locurile de UEFA Champions League. Dacă United va pierde acest meci va avea şanse mici de a mai prinde unul din primele 4 locuri. Pontul nostru pentru acest meci va merge pe o victorie a celor de la Chelsea. Acest pariu vine cu o cotă de 2.75. Un alt pariu pe care merită să mizăm este cel conform căruia vor reuşi să înscrie ambele echipe. GG la o cotă de 1.80 este un pariu cu mari şanse de a fi unul câştigător.