Premier League: Manchester United vs Arsenal

Recomandarea noastră: 2

Premier League
Manchester United - Arsenal
1
2.45
X
3.60
2
2.95

Mijlocul de săptămână vine să ne ofere meciuri din ce în ce mai spectaculoase. Etapa cu numărul 15 din Premier League va avea loc în acest mijloc de săptămână. Cel mai important meci al etapei va avea loc pe Old Trafford între Manchester United vs Arsenal. Tunariise luptă pentru un locîn BIG 4, iar cei de la United încearcă să își revină din punct de vedere al formei. În ultimele meciuri directe dintre cele două formații au marcat ambele echipe. Astăzi ne așteptăm la un meci foarte interesant între formații care vor face totul pentru cele trei puncte. O bună strategie pariuri ne va putea duce spre câștig.

Derby-ul etapei Manchester United vs Arsenal

Manchester United speră săobțină celetrei puncte puseîn joc în meciul de astăzi. Diavolii roșii ocupă poziția a 8-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 22 de puncte. Elevii lui Jose Mourinho nu au reușit să își treacă în cont nici un succes în ultimele trei etape. Pe teren propriu United nu mai impresionează așa cum o făcea în urmă cu mulți ani. Ei în acest sezon au obținut doar un succes pe teren propriu. Defensiva este marea lor problemă în acest sezon deoarece au marcat doar de 22 de ori în cele 14 etape disputate. Acest număr de goluri este foarte puțin pentru o echipă de talia celor de la United. Darmian,Lindeloff, Sanchez și Young nu vorputea fi folosiți astăzi. Strategie pariuri ne va duce către un câștig garantat astăzi.

Arsenal are șansa astăzi să obțină un succes important chiar pe stadionul unei mari rivale. Tunarii evoluează foarte bine în acest sezon și ocupă poziția a patra a clasamentului. Ei au acumulat 30 de puncte. Monreal, Welbeck și Xhaka sunt cele mai importnate absențe ale lui Unay Emery. Într-un clasament al meciurilor din deplasare cei de la Arsenal merg foarte bine.Ei au suferit o singură înfrângere departe de proprii suporteri în acest sezon de Premier League.

Meciul dintre Manchester United vs Arsenal este unul deosebit de important. Vom paria pe faptul că ambele formații vor reuși să marcheze. Acest pariu ine cu o cotă de 1.60. Un al pont de luat în calcul este cel conform căruia se or executa peste 10,5 cornere.L a finalul celor 90 de minute vom paria pe o victorie a celor de la Arsenal dar e important să nu mizăm o sumă foarte mare deoarece acest meci este unul deschis oricărui rezultat. Pariază alături de noi și câștigă.