Premier League: Manchester City vs Tottenham

Premier League ne ţine foarte aproape de micile ecrane cu un meci ce acum câteva zile ne-a ţinut cu sufletul la gură. Manchester City vs Tottenham ne oferă a treia partidă directă în mai puţin de două săptămâni. Deznodământul de acum câteva zile îl ştim, atunci Tottenham s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League. Meciul de miercuri a fost decis de către VAR, după ce City a fost pentru câteva clipe în semifinale. Ne aşteptăm la un nou meci deschis în care ambele echipe vor încerca să demonstreze de ce este fotbalul cel mai frumos sport. La pariuri sportve poţi să câştigi zi de zi alături de noi.

Spectacol în Manchester City vs Tottenham

Manchester City este în opinia noastră foarte motivată chiar dacă în urmă cu câteva zile a suferit o mare dezamăgire. Chiar dacă au învins cu scorul de 4-3 nu a fost deajuns pentru a se califica. Anticipăm că în acest meci elevii lui Pep Guardiola o să fie foarte motivaţi pentru a se răzbuna şi pentru a obţine cele trei puncte. În Premier League, gazdele partidei de astăzi sunt pe poziţia a doua a clasamentului dar în cazul unui succes astăzi vor trece pe prima poziţie şi vor deveni favoriţi la titlu.  Joacă şi câştigă la pariuri sportive alături de noi.

Totenham are un moral foarte bun. Hotspur a demonstrat că şi fără Kane poate fi o forţă în fotbal. Chiar dacă s-au calificat în semifinale, nu înseamnă că se vor preda astăzi. Oaspeţii partidei de astăzi sunt pe poziţia a 3-a a clasamentului cu 66 de puncte. Au mare nevoie de puncte pentru a rămâne în cursa pentru primele 4 poziţii. Kane şi Aurier nu vor putea fi folosiţi nici în partida de astăzi iar ei sunt pierderi foarte importante pentru echipa pregătită de Mauricio Pochettino.

Manchester City vs Tottenham este cel mai interesant meci al zilei. Vom începe ziua cu un mare meci. Ne aşteptăm din nou la spectacol din partea ambelor echipe. Victoria celor de la City ne va aduce o cotă de 1.25. Chiar dacă este destul de mică noi considerăm pe City a fi favorită în această partidă. Ei vor fi foarte motivaţi epntru a îşi lua revanşa dar şi pentru a trece pe prima poziţie a clasamentului. Putem miza la o cotă de 1.70 că vom vedea goluri în ambele porţi. La cât de permisive au fost cele două defensive ne aşteptăm la un fotbal spectacol.