Premier League: Manchester City vs Leicester

Premier League mai are de disputat două etape din acest sezon. Lupta la titlu este mai strânsă ca niciodată şi sunt şanse foarte mari ca deynodământul să se amâne pentru ultima rundă. După victoria celor de la Liverpool cu scorul de 3-2 în faţa celor de la Newcastle acum a venit rândul celor de la Manchester City să dispute meciul din runda a 37-a. Manchester City vs Leicester va pune capăt acestei runde.  Meciul tur dintre cele două formaţii a fost câştigat de cei de la Leicester cu scorul de 2-1. Pariază pe biletul zilei oferit în fiecare zi de echipa noastră şi o să câştigi.

Lupta pentru titlu în Manchester City vs Leicester

Manchester City porneşte ca mare favorită în acest meci dar este obşigată să îşi treacă în cont cele trei puncte care pot fi decisive. În acest moment cetăţenii sunt pe poziţia a doua a clasamentului la două puncte în spatele celor de la Liverpool. City a acumulat până acum 92 de puncte. Ei au cea mai bună ofensivă cu 90 de goluri marcate. Elevii lui Guardiola se află într-o formă foarte bună în Premier League. Ei au ajuns la 13 victorii în ultimele 13 etape. Forma foarte bună şi faptul că vor evolua pe teren propriu îi va duce pe cei de la City spre o victorie clară. Biletul zilei ne va duce spe câştig astăzi.

Leicester este o echipă ce va juca fără presiune şi în plus se află şi într-o formă foarte bună. Vulpile sunt pe poziţia a 9-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 51 de puncte. Ei vin după o victorie cu scorul de 3-0 în faţa celor de la Arsenal. În acel meci jocul lor a arătat foarte bine şi dacă vor juca aşa şi astăzi le va pune probleme mari celor de la City.

Manchester City vs Leicester este un meci ce poate fi decisiv la titlu în Premier League. Cota de 1.20 pentru un succes al celor de la City este destul de mică, astfel că vom paria pe o victorie la cel puţin două goluri a gazdelor. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.60. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia vor reuşi ambele echipe să marcheze. GG la o cotă de 1.80 este un pariu ce nu ar trebui ratat. Pariază alături de noi şi o să reuşeşti să ai pofit.