Premier League: Manchester City vs Everton

O nouă etapă din Premier League pornește la drum astăzi. Este vorba despre runda cu numărul 17. Partida care va deschide această etapă este duelul dintre Manchester City vs Everton. Aceasta este o partidă ce are o influență foarte mare în lupta la titlul din Premier League. Ultimele dueluri directe au fost unele cât sepoate de interesante. Trebuie notat faptul că cetățenii au reușit să câștige o singură partidă din ultimele patru meciuri directe. Putem spune că jocul de astăzi este unul în care se poate înregistra orice rezultat. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi la cele mai bune case de pariuri online.

Derby-ul zilei Manchester City vs Everton

Manchester City pornește din postura de mare favorită în acest meci. Cetățenii nu își mai permit nici un pas greșit deoarece, Liverpool poate profita de orice rezultat negativ. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a doua a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 41 de puncte. Ei sunt la un singur punct în spatele cormoraniilor. Cetățenii au suferit o înfrângere surprinzătoare în ultima etapăîn fața celor de la Chelsea cu scorul de 2-0. Elevii lui Pep Guardiola par să își fi refăcut moralul după acea înfrângere deoarece la mijlocul acestei săptămâni au învins pe Hoffenheim în UEFA Champions League cu scorul de 2-1.  Bravo, Mangala și Silva nu vor putea evolua în această seară pentru cei de la City. Cele mai bune case de pariuri online le găsești pe Beturi.ro.

Everton este genul de echipăce poate produce o surpriză în orice moment. Caramelele ocupă înaintea acestui joc poziția a 7-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 24 depuncte. Forma oaspeților de astăzi nu este una foarte bună deoarece în ultimele 5 etape au reușit să acumuleze o singură victorie. În ultima etapă au remizat contra celor de la Watford cu scorul de 2-2. Astăzi cei de la Everton nuau nici un jucător indiponibil.

Partida dintre Manchester City vs Everton se anunță a fi ua deosebit de interesantă. Ne așteptăm la o victorie clară a celor de la City. Pentru o cotă de 1.80 care în opinia noastră este foarte avatajoasă, putem miza pe faptul că cei de la City vor executa peste 6,5 cornere. Ținând cont că pentru victorie au o cotă destul de mică putem paria că cetățenii se or impune la cel puțin două goluri diferență. Pariază zi de zi alături de noi.