Premier League: Manchester City vs Chelsea

Derby de titlu în premier League. Pe Etihad Stadium, Manchester City va primi vizita unei mari rivale din Anglia, Chelsea. Acest meci este programat să aibă lovitura de start de la ora 18:00. Acest meci le găsește pe ambele echipe având mare nevoie de puncte ceea ce nu face decât să ne ofere un joc și mai spectaculos. Acest meci se dispută în cadrul rundei cu numărul 26. Despre acest joc putem spune că este un antrenament pentru finala Cupei Angliei ce va avea loc peste câteva zile între aceste echipe. În meciul tur am asistat la o surpriză destul de mare deoarece, Chelsea s-a impus cu scorul de 2-0.  Cele mai bune strategii pariuri sunt pe Beturi.ro.

Fotbal spectacol între Manchester City vs Chelsea

Manchester City este favorită la victorie în jocul de astăzi dar este și obligată să se impună. Victoria de ieri a celor de la Liverpool contra celor de la Bournemouth a pus presiune pe City. În acest moment cetățenii se află pe poziția a doua a clasamentului cu 62 de pucte dar cu un succes vor trece pe prima poziție. Trupa lui Guardiola are cea mai bună ofensivă din Premier League cu 68 de goluri marcate. Aguero este într-o formă foarte bună fiind pe poziția a treia în topul marcatorilor. Pe teren propriu cei de la City au un bilanț foarte bun obținând 12 victorii în 13 jocuri. Pariază pe startegii pariuri de pe Beturi.ro.

Chelsea are nevoie de puncte după rezultatele înregistrate în această etapă. Albaștrii au coborât pe poziția a 5-a a clasamentului cu 50 de puncte acumulate. În ultima etapă cei de la Chelsea au învins cu scorul de 5-0 pe Huddersfield, iar Higuain a reușit să marcheze două goluri.. Chiar dacă Chelsea nu face un sezon foarte bun, ei rămân o echipă puternică  ce pot câștiga orice meci.

Manchester City vs Chelsea este opartidă ce ne promite mult spectacol. Cota de 1.50a celor de la Manchester City, pentru cele trei puncte este una foarte avantajoasă. Ne așteptăm la multe cartonașe galbene în acest meci deoarece arbitrul partidei va fi englezul Mike Dean care este recunoscut că arată ușor cartonașele. Peste 2,5 goluri în acest joc ne aduce o cotă de 1.80 ceea ce în opinia noastră nu ar trebui ratată. Trebuie să notăm faptul că în ultimele 9 meciuri directe nu s-a înregistrat niciun rezultat de egalitate.  Astfel un pariu pe  12 vine cu o cotă de 1.40. Pariază pe cele mai bune strategii pariuri.