Premier League: Manchester City vs Arsenal

Lupta la titlu în Premier League continuă cu un meci deosebit de important. Chiar dacă Liverpool are un avans destul de mare în fruntea Premier League, cei de la Citz nu au renunţat la titlu. Astăzi cetăţenii vor avea un meci deosebit de importnat dar şi dificil în acelaşi timp. Ei vor primi vizita celor de la Arsenal în derby-ul acestei etape. Cei de la Citz au câştigat ultimele patru dueluri directe. Mai mult în ultimele trei meciuri contra celor de la Arsenal nu au primit gol ceea ce este o performanţă putem spune. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Fotbal spectacol Manchester City vs Arsenal

Manchester City are doar varianta celor trei puncte puse în joc astăzi. Cetăţenii au coborât pe poziţia a treia a clasamentului după ce au fost depăşiţi şi de cei de la Tottenham. Gazdele partidei de astăzi au acumulat 56 de puncte fiind la cinci puncte distanţă de Liverpool şi la unul singur de cei de la Tottenham. În ultima etapă cetăţenii au pierdut contra celor de la Newcastle cu scorul de 2-1 după ce au deschis scorul chiar în debutul partidei. Biletul zilei ne va aduce pentru astăzi cote foarte avantajoase.

Arsenal porneşte cu a doua şansă în acest joc. Tunarii sunt abia pe poziţia a 5-a a clasamentului cu 47 de puncte acumulate. Ei vin după 2 victorii în faţa echipelor Chelsea şi Cardiff. Cei de la Arsenal vor fi şi ei foarte motivaţi pentru obţinerea victoriei deoarece se află în luptă directă cu cei de la Chelsea pentru poziţia a patra a clasamentului. Diferenţa dintre cele două echipe este de doar 3 puncte. Pentru meciul de astăzi cei de la Arsenal se pare că vor avea unele probleme în defensivă. Sokratis, Holding, Bellerin şi Welbeck nu vor putea fi folosiţi.

Meicul dintre Manchester City vs Arsenal se anunţă a fi o partidă extrem de interesnată şi spectaculoasă. La o cotă de 1.30 vom paria pe victoria gazdelor. Un alt pronostic în care noi avem foarte mare încredere este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pariu va veni cu o cotă de 1.70. Ne aşteptăm la o ofensivă totală a celor de la City astfel că vom miza pe numărul de cornere. City să aibă mai multe cornere ne va aduce o cotă de 1.40. Pariază zi de zi alături de noi.