Premier League: Liverpool vs Watford

Mijlocul de săptămână ne aduce meciuri pe care nu trebuie să le ratăm. Premier League devine din ce în ce mai interesant şi mai echilibrat cu cât trec etapele. În această seară vom avea o luptă de la distanţă între Liverpool şi Manchester City pentru prima poziţia a clasamentului. Cormoranii vor primi vizita celor de la Watford şi pornesc cu prima şansă la cele trei puncte puse în joc. Se întâlnesc două formaţii aflate în partea superioară a clasamentului. Meciul tur s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea celor de la Liverpool. Cele mai bune strategii pariuri sunt pe Beturi.ro zi de zi.

Meci pentru locul 1 Liverpool vs Watford

Liverpool porneşte din postura de mare favorită chiar dacă în ultima perioadă nu sunt în cea mai bună formă. Gazdele partidei de astăzi mai au un singur punct avans în fruntea clasamentului în faţa celor de la Manchester City. Elevii lui Jurgen Klopp aau o singură victorie în ultimele cinci meciuri disputate în toate competiţiile. Au remizat cu bayern Munchen în UEFA Champions League, apoi în Premier League au remizat contra celor de la West Ham Leicester şi Manchester United. Singura lor victorie a venit contra celor de la Bournemouth. Pe teren propriu cei de la Liverpool nu au suferit nici o înfrângere în acest sezon. Adoptă cele mai bune strategii pariuri de pe Beturi.ro şi o să câştigi la pariuri.

Watford este genul de echipă foarte periculoasă care poate pune probleme oricui. Oaspeţii partidei de astăzi vin din postura echipei clasate pe poziţia a 7-a a clasamentului cu 40 de puncte. Forma lor de moment în Premier League este una foarte bună. Au reuşit să obţină două victorii în ultimele două etape. Holebas este singurul absent al oaspeţilor astfel că ei pot alinia un prim 11 foarte competitiv pentru acest meci.

Liverpool vs Watford este unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii din Premier League. Vom paria pe victoria cormoraniilor la o cotă de 1.29. Putem miza şi pe faptul că vor marca ambele echipe. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.80. Ţinând cont că suntem la un meci de Premier League putem miza pe faptul că se vor executa foarte multe cornere. La o cotă foarte avantajoasă de 1.86 putem paria că se vor executa peste 9,5 cornere. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră şi o să reuşeşti să câştigi.