Premier League: Liverpool vs Tottenham

Lupta la titlu în Premier League este în plina desfășurare. Astăzi începând cu ora 18:30 vom asista la un derby ce se anunță foarte spectaculos. Pe Anfield, Liverpool va primi vizita celor de la Tottenham. În acest moment cele două formații sunt pe pozițiile a doua respectiv a treia a clasamentului. Meciul tur a fost câștigat de Liverpool cu scorul de 2-1. În 4 din ultimele 5 meciuri directe dintre cele două formații s-au marcat peste 2,5 goluri. Ambele formații au nevoie de puncte pentru a rămâne în cursa pentru obiectivul pe care îl au. Cu ponturi pariuri fotbal poți câștiga în fiecare zi.

Meci de titlu între Liverpool vs Tottenham

Liverpool este obligată să se impună în partida de astăzi. După victoria celor de la City de ieri, cormoranii trebuie să își recâștige prima poziție a clasamentului. Elevii lui Jurgen Klopp au acumulat 76 de puncte. Pe teren propriu cei de la Liverpool nu au suferit nici o înfrângere în acest sezon. Mai mult, în cele 15 meciuri de acasă au primit doar 9 goluri. Acest lucru ne arată că defensiva condusă de Van Dijk se prezintă foarte bine la fiecare meci. Pariază în fiecare zi alături de noi pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Tottenham se află în scădere în acest final de sezon. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a 3-a a clasamentului. Acestă poziție le este amenințată de Manchester United deoarece au acumulat și ei 61 de puncte. Cei de la Tottenham au încheiat un singur meci la egalitate în acest sezon. Acest lucru ne arată că sunt genul de echipă care abordează fiecare meci la totul sau nimic. Dier și Wings sunt singurii jucători indisponibili, dar Pochettino va putea alinia un prim 11 competitiv. În ultimele patru etape din Premier League cei de la Tottenham au înregistrat trei înfrângeri și un rezultat de egalitate.

Liverpool vs Tottenham este un meci ce nu trebuie ratat. Victoria celor de la Liverpool ne va aduce o cota de 1.60. Ținând cont de forma celo 2 echipe cormoranii ar trebui să se impună fără prea mari probleme. Peste 2,5 goluri la o cotă de 1.70 este un pariu ce are șanse foarte mari de a fi câștigător. Meciurile din Premier League sunt întotdeauna spectaculoase astfel că vom paria pe faptul că vor fi peste 9,5 șuturi pe spațiul porții. Pariază cu noi.