Premier League: Liverpool vs Leicester

Liverpool este tot mai aproape de titlu în Premier League cu cât etapele trec. Înfrângerea de aseară a celor de la City poate însemna un pas uriaş pentru Liverpool. În primul rând au nevoie de victorie în această seară şi adcersarul nu este unul de neluat în calcul. Pe Anfield în calitate de echipă oaspete va veni Leicester. Meciul tur a fost câştigat de cormorani cu scorul de 2-1. În trecut cele două formaţii ne-au oferit meciuri foarte interesante. În ultimele trei meciuri directe s-au marcat peste 2,5 goluri şi au marcat ambele echipe. Şi în această seară ne aşteptăm la un meci foarte spectaculos.  La pariuri sportive poţi să câştigi zi de zi.

Cursa pentru titlu Liverpool vs Leicester

Liverpool porneşte din postura de mare favorită în acest meci. Cu încă trei puncte în clasament cormoranii ar deveni mari favoriţi la câştigarea titlului în Premier League. Distanţa ar fi de 7 puncte dacă vo reuşi victoria astăzi. Ne aşteptăm ca cei de la Liverpool să fie foarte motivaţi mai ales de faptul că vor avea în spate un stadion plin care îi va susţine. În acest sezon defensiva a fost punctul lor forte. În cele 23 de meciuri disputate au reuşit să primească doar 13 goluri ceea ce este foarte bine.  10 victorii şi un rezultat de egalitate este bilanţul gazdelor partidei de astăzi în acest sezon. Joacă şi câştigă la pariuri sportive zi de zi.

Leicester este genul de echipă care poate pune probleme oricărui adversar. Vulpiile ocupă poziţia a 10-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 31 de puncte. Ei sunt într-o formă de moment foarte slabă şi acest lucru îi face să aibă un meci şi mai dificil. Oaspeţii partidei de astăzi au înregistrat trei înfrângeri în ultimele 4 meciuri disputate. Totuşi în deplasare se descurcă destul de bine în acest sezon. Ei sunt pe poziţia a 6-a într-un clasament al meciurilor din deplasare.

Liverpool vs Leicester ne va aduce o serie de pariuri câştigătoare. Vom paria pe faptul că cei de la Liverpool vor reuşi să se impună la cel puţin două goluri diferenţă. Un handicap de -1,5 ne va aduce o cotă de 1.70 care nu trebuie ratată. Un alt pariu de luat în calcul pentru acest joc este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi alături de noi.