Premier League: Liverpool vs Huddersfield

Liverpool îşi continuă visul spre titlu în Premier League. În această seară vor primi vizita ultimei clasate. Liverpool vs Huddersfield ne preagătesc un meci cu foarte multe goluri. Cele două adversare de astăzi sunt într-o formă total diferită. Chiar dacă în meciul tur cei de la Liverpool s-au impus doar cu scorul de 1-0 acum aşteptăm un meci cu multe goluri din partea cormoraniilor. Pentru Huddersfield acest meci poate fi considerat o sărbătoare deoarece echipa este retrogradată matematic din Premier League. Cele mai bune ponturi pariuri sportive sunt zi de zi pe site-ul Beturi.ro.

Goluri în Liverpool vs Huddersfield

Liverpool nu se gândeşte la altceva decât la cele trei puncte. Acest meci este genul de joc în care se mai pune doar problema scorului. Cormoranii se pregătesc pentru meciul de miercuri din UEFA Champions League ce îl vor avea contra Barcelonei. În Premier League, Liverpool a ajuns pe poziţia a doua a clasamnetului  fiind la un singur punct în spatele celor de la Manchester City. Ne aşteptăm ca în acest meci Jurgen Klopp să odihnească o serie de jucători în vederea meciurilor viitoare, ţinând cont că azi vor primi vizita unui adversar foarte modest. Pariază şi câştigă alături de noi cu cele mai bune ponturi pariuri sportive.

Huddersfield a fost dezamăgirea sezonului din Premier League. Oaspeţii partidei de astăzi ocupă ultima poziţie a clasamentului. Ei au reuşit să acumuleze doar 14 puncte. Aceste puncte au venit în urma a trei victorii şi cinci rezultate de egalitate. Mai mult, în ultimele cinci etape cei de la Huddersfield au fost învinşi de 5 ori. Toate aceste meciuri care au mai rămas până la finalul sezonului, putem spune că sunt de antrenament pentru sezonul viitor din Championship. La cum am vazut-o pe Huddersfield în acest sezon putem spune că în această seară nu vor avea nici o şansă pentru a obţine un rezultat pozitiv. Liverpool vs Huddersfield este un meci în urma căruia cormoranii nu au absolut nici o scuză dacă nu se vor impune. Vom merge pe numărul de goluri şi la diferenţa de scor de la finalul partidei. Peste 4,5 goluri la o cotă de 2.10 este o cotă foarte avantajoasă în opinia noastră. Un alt pariu de luat în calcul este cel confirm căruia cei de la Liverpool se vor impune la o diferenţă de cel puţin 3 goluri. Acest pariu vine cu o cotă de 2.00 care are şi ea şanse de a fi câştigătoare.