Premier League: Liverpool vs Everton

Recomandarea noastră: 1

Premier League, Liverpool, Everton
Liverpool - Everton
1
1.44
X
4.80
2
8.25

Merseyside derby își va disputa un nou episod. Acest meci este un clasic al orașului Liverpool. Acest meci se va disputa în cadrul etapei cu numărul 14. Chiar dacă ultimul meci direct s-a încheiat cu scorul de 0-0, în trei din ultimele au marcat ambele formații. Ambele formații se află într-o formă foarte bună. În acest meci este unul al orgoliilor și în acest meci se echilibrează forțele. Ne așteptăm să fie un meci foarte disputat și foarte încins în care orgoliile își vor pune cuvântul. Chiar dacă cei de la Liverpool sunt cotați ca favoriți în orice moment. Strategie meciuri fotbal ne va aduce pentru astăzi o cotă foarte avantajoasă.

Merseyside derby Liverpool vs Everton

Liverpool pornește ca favorită în acest meci. Cormoranii sunt pe poziția a doua a clasamentului. În acest moment se află la cinci puncte față de cei de la CSKA Moscova. Totuși cei de la Liverpool sunt dornici de revanșă după ce la mijlocul săptămânii au suferit o înfrângere în deplasare în UEFA Champions League. Gazdele partidei de astăzi nu au suferit nici o înfrângere în acest sezon. Obiectivul celor de la Liverpool în acest sezon este câștigarea titlului. În acest meci au nevoie de o victorie pentru a își continua traseul fără înfrângere. Klopp nu se va putea baza pentru meciul de astăzi pe Henderson și Oxlade-Chamberlain. O bună strategie meciuri fotbal ne va aduce un câștig foarte mare.

Everton are șansa de a obține un rezultat foarte bun astăzi pe stadionul Anfield. Caramelele ocupă poziția a șasea a clasamentului. Ei au acumulat până în acest moment 22 de puncte. Forma de moment a celor de la Everton este una foarte bună. Ei au înregistrat două victorii și un rezultat de egalitate. În acest sezon în deplasare deplasare cei de Everton nu fac meciuri foarte slabe. Departe de proprii suporteri erau au înregistrat o singură victorie. Ei nu vor avea nici un absent pentru acest meci astfel că vor putea alinia cel mai bun prim 11.

Meciul dintre Liverpool vs Everton se anunță a fi un meci foarte interesant. Ne așteptăm la o victorie la finalul celor 90 minute. Ne așteptăm la un meci cu multe cartonașe galbene. La pese 6,5 cartonașe galbene vom avea o cotă de aproximativ 1.70. Un alt pont care ne-a atras atenția este cel conform căruia cei de la Liverpoolvor avea mai multe cornere. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.40. Paiază și câștigă alături de echipa noastră.