Premier League: Liverpool vs Crystal Palace

Lupta pentru titlu în Premier League este în desfăşurare. Astăzi se vor disputa meciurile rundei cu numărul 23. Principala favorită la titlu, Liverpool va primi vizita celor de la Crystal Palace. Fluierul de start al acestei partide va fi de la ora 17:00.Meciul acesta se anunţă a fi unul foarte interesant chiar dacă are o mare favorită la cele trei puncte puse în joc. În tur scorul a fost de 2-0 în favoarea celor de la Liverpool. Diferenţa de valoare dintre cele două formaţii este destul de mare dar totuşi trebuie să ţinem cont că orice rezultat este posibil. Ponturi pariuri poţi găsi oriunde dar cele mai bune sunt pe Beturi.ro.

Lupta la titlu Liverpool vs Crystal Palace

Liverpool porneşte ca mare favorită în acest meci. Ar fi o mare surpriză dacă elevii lui Jurgen Klopp nu şi-ar trece în cont încă trei puncte. În plus, cormoranii vor evolua şi pe teren propriu, unde se încurcă foarte rar. În acest sezon de Premier League au 9 victorii şi un rezultat de egalitate în faţa propriilor fani. Gazdele partidei de astăzi au un avans de patru puncte în fruntea clasamentului faţă de cei de la Manchester City. Oxlade-Chamberlain şi Gomez nu vor putea fi folosiţi se Jurgen Klopp. Ţine cont de ponturi pariuri oferite de noi şi o să câştigi.

Crystal Palace porneşte cu şansa a doua dar totuşi nu este genul de echipă pe care să nu o luăm în calcul. Oaspeţii ocupă poziţia a 14-a a clasamentului cu 22 de puncte. Forma lor de moment este una destul de slabă deoarece au obţinut o singură victorie în ultimele 4 etape. Aşa cum am spus nu trebuie să o privim pe Crystal Palace ca o echipă învinsă de la început deoarece vine după două victorii în ultimele două deplasări. Au câştigat la Manchester City şi la Wolves.

Liverpool vs Crystal Palace ne aduce o serie de pariuri câştigătoare. Vom paria pe faptul că Liverpool se va impune la cel puţin două goluri diferenţă. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.60. Vom paria şi pe faptul că oaspeţii nu vor reuşi să marcheze. NG ne aduce o cotă foarte avantajoasă de 1.70. Liverpool nu a primit decât 10 goluri în acest sezon şi credem că astăzi vor face un meci perfect din punct de vedere defensiv. Pariază alături de noi zi de zi.