Premier League: Liverpool vs Chelsea

Zi de meci mare în Premier League. Un meci ce poate fi decisiv în lupta la titlu se va disputa astăzi pe Anfield. Liverpool vs Chelsea ne vor oferi un spectacol în cae ambele echipe îşi doresc cele trei puncte puse în joc. Ne apropiem de finalul de sezon şi ambele echipe trebuie să se impună pentru a îşi continua drumul spe obiectivele stabilite. În ultimele 8 meciuri disputate pe Anfield, cei de la Liverpool nu au reuşit să câştige ceea ce ne arată că Chelsea se simte bine pe terenul cormoraniilor. 3 din ultimele 5 meciuri directe dintre cele două formaţii s-au încheoat la egalitate cu scorul de 1-1.  Câştigă la pariuri sportive alături de echipa noastră.

Lupta la titlu în Liverpool vs Chelsea

Liverpool trebuie să câştige pentru a nu pierde teren în lupta la titlu pe care o au contra celor de la Manchester City. Cormoranii sunt pe prima poziţie cu un avans de  2 puncte dar şi un meci mai mult disputat faţă de cetăţeni. Elevii lui Jurgen Klopp se află într-o formă foarte bună. Ei vin după 6 victorii în ultimele 6 meciuri disputate în toate competiţiile. Liverpool nu va avea nici un jucător indisponibil pentru acest meci astfel că va putea alinia cel mai bun prim 11. Mergi pe cele mai bune cote oferite de noi la pariuri sportive.

Chelsea se află şi ea într-o formă foarte bună astfel că ţinteşte şi ea victoria în acest joc. Albaştrii sunt pe poziţia a 4-a a clasamentului cu 66 de puncte acumulate.  Oaspeţii partidei de astăzi vin după patru victorii reuşite în ultimele 4 meciuri disputate în toate competiţiie. Chelsea se află în luptă pentru locurile de UEFA Champions League astfel că victoria este foarte importantă pentru ei. Hazard este cel mai bun marcator al celor de la Chelsea după ce a punctat în acest sezon de 16 ori.

Liverpool vs Chelsea este cel mai interesant meci al sfârşitului de săptămână. Ultimele meciuri directe au stat sub semnul echilibrului. Totuşi astăzi în opinina noastră cei de la Liverpool pornesc cu prima şansă la victorie deoarece sunt foarte determinaţi pentru a obţine cele trei puncte. Cota de 1,70 pentru un succes al cormoraniilor este una ce nu trebuie ratată. Aşa cum este caracteristic pentru meciurile din Premier League ne aşteptăm la un meci cu multe cornere. Astfel peste 9,5 cornere la o cotă de 1.90 este una foarte avantajoasă.