Premier League: Liverpool vs Bournemouth

Titlul în Premier League încă se joacă după ultimele rezultate ale celor de la Liverpool. Sunt trei echipe despărțite de doar 5 puncte iar Manchester City se află la egalitate de puncte cu cormoranii. Pe Anfield astăzi în calitate de echipă oaspete va veni Bournemouth. Cei de la Liverpool au un palmares pozitiv în fața adversarilor de astăzi. În ultimele 3 meciuri Liverpool au reușit trei victorii, reușind să marcheze de 11 ori și nu au primit niciun gol. Ne așteptăm la un meci foarte spectaculos din toate punctele de vedere. Joacă și câștigă cu cei mai buni pariori.

Lupta la titlu Liverpool vs Bournemouth

Liverpool pornește ca favorită și astăzi chiar dacă nu trece prin cea mai bună formă. Elevii lui Jurgen Klopp vin după două rezultate de egalitate, ambele cu scorul de 1-1 în fața celor de la Leicester și West Ham. După aceste rezultate cei de la Liverpool au coborât pe poziția a doua a clasamentului dar sunt la egaliate de puncte cu Manchester City, formația de pe primul loc. Punctul forte al gazdelor partidei de astăzi este defensiva. Ei au cea mai bună apărare din Premier League reușind să primească doar 5 goluri. 10 victorii și două rezultate de egalitate este bilanțul celor de la Liverpool în acest sezon pe teren propriu. Cei mai buni pariori de pe Beturi.ro ne aduc ponturi câștigătoare.

Bournemouth este genul de echipă ce poate pune problem oricui în acest sezon. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a 10-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 33 de puncte. Înfrângerea de etapa trecută contra celor de la Cardiff a pus capăt unei serii de două victorii fără gol primit. Faptul că vor avea mulți absenți pentru acest meci o să le facă misiunea și mai dificilă celor de la Bournemouth. Clyne, Brooks, Cook și Wilson nu vor putea evolua astăzi.

Liverpool vs Bournemouth se anunță a fi un meci foarte interesant care ne va aduce multe pronosticuri câștigătoare. La finalul celor 90 de minute vom paria pe o victorie a celor de la Liverpool la o cotă de 1.20. Peste 2,5 goluri ne aduc o cotă de 1.60 care are șanse foarte mari de a fi câștigătoare. Faptul că suntem în Premier League ne așteptăm la multe cornere și ca cei de la Liverpool să domine acest joc. Pariază și câștigă alături de echipa noastră zi de zi.