Premier League: Leicester vs Newcastle

O nouă rundă cu meciuri spectaculoase din cel mai puternic campionat va debuta în această seară. Fotbalul spectacol vin din Premier League de la meciul dintre Leicester vs Newcastle. Ambele echipe vor evolua fără emoţii în acest final de sezon, astfel că ne aşteptăm la un joc frumos astăzi. În 4 din ultimele 5 meciuri directe s-a impus echipa gazdă de la acel moment. Va fi interesant de văzut astăzi dacă Newcastle va reuşi să se impună. Forma de moment total diferită a celor două adversare de astăzi ne face să zicem că vom avea o favorită clară la victorie. La pariuri sportive online poţi să câştigi zi de zi.

Fotbal spectacol în Leicester vs Newcastle

Leicester porneşte din postura de favorită în acest joc. Vulpile au în favoarea lor multe atuuri ce pot face diferenţa astăzi. Forma de moment, poziţia în clasament dar şi terenul propriu pot face diferenţa astăzi. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a 6-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 47 de puncte. Ei sunt la o distanţă mare faţă de primele 6 clasate care asigură prezenţa în cupele europene. Forma de moment a celor de la Leicester este una foarte bună deoarece au reuşit să îşi treacă în cont 4 victorii în ultimele 4 runde. Pe Beturi.ro găseşti cele mai bune cote la pariuri sportive online.

Newcastle porneşte cu a doua şansă în jocul de astăzi. Chiar şi aşa oaspeţii partidei de astăzi pot face o surpriză în orice moment. Ei vin după două înfrângeri în care nici nu au reuşit să înscrie astfel că astăzi vor fi motivaţi să pună capăt acestei serii. În 16 meciuri disputate departe de proprii fani cei de la Newcastle au reuşit doar două victorii, ceea ce ne arată că nu se descurcă deloc bine departe de proprii suporteri.

Leicester vs Newcastle se anunţă a fi o partidă foarte interesantă. Cota de 1.66 pe care o au cei de la Leicester ne-a atras atenţia şi  nu avem voie să nu o avem pe bilet. Credem că acest pariu are şanse foarte mari de a fi unul câştigător. Faptul că ambele echipe vor merge pe cartea atacului ne face să sperăm la un GG. Acest pariu vine cu o cotă foarte bună de 1.70. Dacă alegi să pariezi pe pronosticurile propuse de echipa noastră pe termen lung vei realiza un profit consistent.