Premier League: Everton vs Manchester United

Zi de mare meci pe Goodison Park. Everton vs Manchester United est eun meci foarte interesant în care nu se poate vorbi despre o favorită clară la cele trei puncte. Distanţa dintre cele două formaţii este una destul de mare dar pe terenul celor de la Everton se câştigă destul de greu indiferent de numele adversarului. Cei de la United au câştigat ultimele trei dueluri directe astfel că au un moral bun pentru jocul de astăzi. În tur diavolii s-au impus cu scorul de 2-1 la capătul unui meci destul de disputat. Pariază alături de noi pe cele mai bune ponturi pariuri online şi o să câştigi.

Derby între Everton vs Manchester United

Everton este o echipă fără niciun fel de griji în acest final de sezon. Caramelele ocupă poziţia a 10-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 46 de puncte. Înfrângerea de etapa trecută contra celor de la Fulham cu scorul de 2-0 a pus capăt unei serii de trei victorii ale celor de la Everton. Toate acele victorii au fost obţinute fără gol primit. Pe propriul teren gazdele partidei de astăzi nu au mai pierdut de trei meciuri astfel  că şi astăzi pot da o replică bună. Cu ponturi pariuri online poţi să câştigi zi de zi.

Manchester United are o motivaţie în plus în meciul de astăzi pentru a obţine cele trei puncte. Diavolii sunt pe poziţia  a 6-a a clasamentului cu 64 de puncte. Cu un succes în acest meci ei ar ajunge pe locul al treilea.  United a pierdut în această săptămâni în UEFA Champions League contra Barcelonei cu scoruld e 3-0 şi astfel a fost eliminată. În deplasare cei de la United nu au mai obţinut punct în ultimele două meciuri astfel că şi astăzi se anunţă un nou meci dificil pentru ei. În plus se acumulează şi oboseala la echipă.

Everton vs Manchester United se anunţă a fi o partidă foarte interesantă. Meciul este deschis oricărui rezultat. Totuşi credem că cei de la United vor fi mult mai motivaţi pentru a obţine cele trei puncte. O victorie a diavolilor  ne va aduce o cotă de 2.78. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia ambele echipe vor reuşi să marcheze. GG la o cotă de 1.80 pare a fi un pariu câştigător. Mergi în fiecare zi pe pronosticurile propuse de noi şi o să realizezi câştig.