Premier League: Everton vs Manchester City

Lupta la titlu în Premier League este din ce în ce mai strânsă. Sunt trei echipe care se luptă la titlu dar în continuare favorită este Liverpool. În această seară va avea loc un meci în devans în care cei de la Manchester City se or deplasa pe Goodison Park pentru a întâlni pe Everton. Se anunță  a fi un meci deosebit de interesant dar și disputat în același timp. Meciul tur dintre cele două adversare de astăzi s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea celor de la Manchester City.  Cei mai buni pariori vin cu cele mai bune pronosticuri.

Meci de titlu Everton vs Manchester City

Everton, chiar dacă pornește cu a doua șansă poate să se agațe de șansele pe care le are. Caramelele ocupă poziția  a 9-a a clasamentului. Gazdele partidei de astăzi au acumulat 33 de puncte. Forma gazdelor partidei de astăzi sunt într-o formă destul de slabă. Ei au înregistrat trei înfrângeri în ultimele 4 etape.  Nici pe teren propriu nu sunt într-o formă foarte bună. Ei au trei înfrângeri în ultimele patru etape. Jagielka este singurul absent al gazdelor partidei de astăzi astfel că vor putea alinia cel mai bun prim 11. Cu cei mai buni pariori ne aduc ponturi câștigătoare.

Manchester City pornește ca mare favorită în această seară. Ar fi o mare surpriză ca elevii lui Guardiola să nu reușească să câștige. În acest moment cei de la City sunt pe poziția  a doua a clasamentului dar cu un succes astăzi vor putea trece pe prima poziție a clasamentului. Ofensiva cetățenilor este cea mai bună din Premier League cu 66 de goluri marcate. În ultima etapă cei de la Manchester City au nvins cu scorul de 3-1 pe Arsenal. Aguero și Sterling sunt cei mai buni marcatori ai echipei  reușind împreună 24 de goluri.

Everton vs Manchester City este un meci ce se anunță foarte interesant. Ne așteptăm la un meci cu multe pariuri câștigătoare. Cei de la Manchester City au o cotă de 1.30 pentru a câștiga cele trei puncte. Un alt pariu ce ne va aduce câștig este cel potrivit căruia se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pariu are o cotă de 1.60. Aguerro are o cotă de 2.20 pentru a marca cel puțin un gol. Pariază pe victoria celor de la Manchester City și o să câștigi alături de echipa noastră.