Premier League: Everton vs Liverpool

Oraşul Liverpool numără orele care mai sunt până la un nou episod din Marseyside Derby. Cele două mari rivale se vor lupta de această dată pe Goodison Park. 5 din ultimele 6 meciuri disputate pe acest stadion s-au terminat la egalitate. Liverpool este în lupta la titlu şi singurul ei gând este victoria în timp ce Everton va încerca să îi oprească din drumul spre acest vis. Dacă este să ne luăm după poreclele celor două formaţii putem spune că este un duel între caramele vs cormorani. Meciul tur a fost câştigat de Liverpool cu scorul de printr-un gol al lui Origi în minutele de prelungire. Pronosticuri fotbal poţi găsi oriunde dar cele mai bune sunt pe Beturi.ro.

Marseyside Derby Everton vs Liverpool

Everton este genul de echipă rămasă fără obiectiv în acest sezon. Acest lucru o poate ajuta deoarece vor aborda acest meci fără presiune.  Cu 36 de puncte cei de la Everton ocupă poziţia a 10-a a clasamentului. Victoria din ultima etapă contra celor de la Cardiff a pus capăt unei serii de 3 înfrângeri în Premier League. Bainess este singurul jucător indisponibil pentri formaţia gazdă, astfel că ei vor putea alinia cel mai bun prim 11. Chiar dacă puţină lume le acordă vreo şansă cei de la Everton pot profita şi să obţină un rezultat pozitiv. Pariază pe pronosticuri fotbal şi o să câştigi.

Liverpool se gândeşte doar la cele trei puncte astăzi. Cormoranii au coborât pe poziţia a doua a clasamentului după victoria celor de la Manchester City de ieri. După succesul cu scorul de 5-0 contra celor de la Watford, elevii lui Jurgen Klopp par a fi trecut peste forma mai slabă ce au avut-o în urmă cu ceva timp. Cu doar 15 goluri primite în acest sezon defensiva este punctul forte pentru echipa oaspete.

Everton vs Liverpool este un meci ce poate fi decisiv în lupta la titlu în Premier League. Cota de 1.60 pentru o victorie a cormoranilor trebuie adăugată pe biletul zilei deoarece are şanse foarte mari de a fi una câştigătoare. Într-un astfel de meci ne aşteptăm ca jucătorii ambelor formaţii să joace foarte dur. Peste 5,5 cartonaşe galbene la o cotă de 2.00 credem noi, că nu este foarte greu de prins. Ne aşteptăm la o partidă destul de echilibrată în care se vor marca destul de puţine goluri. Sub 2,5 goluri ne aduce o cotă de 1.90. Credem că cei de la Everton vor încerca să se apare cât mai bine. Pariază şi câştigă alături de noi.