Premier League: Everton vs Arsenal

Cel mai spectaculos campionat vine cu meciuri foarte interesante și astăzi. Pe Goodison Park, ne vor oferi un meci de la care așteptăm foarte multe. Ambele formații abordează fiecare meci la victorie și așa ne așteptăm să se întâmple și astăzi. În ultimele meciuri directe, cei de la Everton nu au reușit să le pună probleme tunariilor. În ultimele 4 jocuri directe s-a impus Arsenal la cel puțin 2 goluri diferență. În 4 din ultimele 5 meciuri directe între cele două formații am văzut goluri în ambele porți. Pariază în fiecare zi pe ponturi pariuri propuse de echipa noastră.

Spectacol ofensiv în Everton vs Arsenal

Everton își dorește revanșa după ultimele meciuri directe. Caramelele nu au niciun fel de presiune pentru partida de astăzi. Ei ocupă poziția a 10-a a clasamentului. În acest sezon au reușit să acumuleze 43 de puncte. În ultima perioadă traversează o formă foarte bună. În ultimele 2 runde au învins pe Chelsea și West Ham. Ambele victorii au fost obținute cu scorul de 2-0. Mina este singurul jucător indisponibil pentru cei de la Everton. Putem spune că un avantaj destul de mare pentru cei de la Everton este acela că vor evolua pe teren propriu unde publicul este de parte lor.

Arsenal pare a fi obligată să se impună astăzi pentru a nu pierde teren în lupta pentru locurile de UEFA Champions League. Până în acest moment tunarii au reușit să acumuleze 63 de puncte. Ei ocupă poziția a 4-a a clasamentului dar sunt la egalitate de puncte cu Chelsea care este pe 5. Unay Emery nu se va putea baza astăzi pe Bellerin, Holding, Torreira și Welbeck. În ultimele cinci etape din Premier League cei de la Arsenal au înregistrat 4 victorii și un rezultat de egalitate. În opinia noastră Arsenal va porni ca favorită dar o va aștepta un meci foarte dificil.

Everton vs Arsenal se anunță a fi o partidă foarte interesantă. Vom merge pe mâna celor de la Arsenal fiind atrași și de cota foarte avantajoasă. Tunarii au o cotă de 2.40 pentru a reuși să își treacă în cont cele 3 puncte în acest joc. Așa cum ne-au obișnuit cele 2 formații în ultimele meciuri directe ne putem aștepta la un GG. Cota de 1.70 pentru ca ambele echipe să marcheze este una pe care nu trebuie să o ratăm. Pariază alături de noi.