Premier League: Crystal Palace vs Liverpool

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Crystal Palace - Liverpool
1
7.40
X
5.25
2
1.43

A doua etapă din Premier League se apropie de final în această seară de la ora 22:00  va fi epilogul acestei runde. Pe Shelhurst Park Crystal Palace vs Liverpool vor încerca să aibă un start de sezon perfect. În prima etapă ambele formații au obținut victoriiastfel că acest meci găsește ambele formații cu un moral foarte bun. Cele două defensive și-au făcut foarte bine treba în primul meci și nici nu au încasat gol. Ne așteptăm la un joc foarte disputat astăzi. Pariază și câștigă cu noi la pariuri sportive online.

Crystal Palace a început sezonul foarte bine. În prima rundă a acestui sezon gazdele partidei de astăzi au învins cu scorul de 2-0 pe Fulham. În acel meci pentru Palace a marcat Schlupp și Zaha. Pe acest stadion Crystal Palace nu a mai pierdut de la sfârșitul lunii martie astfel că ne așteptăm la un joc foarte disputat. Dann, Ayew și Meyer vor fi indisponibili pentru gazdele de astăzi. SUnt absențe importante dar ei au jucători care îi pot înlocui cu succes. Acest meci ne poate aduce un câștig substanțial la pariuri sportive online.

Liverpool nu se gândește la altceva decât la cele trei puncte în această seară. Pe elevii lui Jurgen Klopp îi așteaptă un meci foarte dificil în fața unui adversar foarte motivat. În prima etapă cormoranii au defilat în fața celor de la West Ham și au obținut cele trei puncte fără nici un fel de probleme. Au câștigat cu 4-0 acel meci datoriă dublei lui Mane și golurilor lui Salah și Sturridge. Oxlade-Chamberlain este singurul indisponibil din lorul lui Klopp.  Ne așteptăm ca Liverpool să abordeze o tactic ofensivă încă de la început. Liverpool își dorește să atace titlul în acest sezon iar pentru acest lucru au nevoie de victorie pentru a ține pasul cu City.

Crystal Palace vs Liverpool vine cu o serie de alte pronosticuri foarte interesante. La o cotă de 1.86 putem risca o sumă mică de bani că Liverpool va conduce la pauză. Un alt pont care ne dublează suma mizată și ne aduce și un plus este acela că Liverpool va câștiga la cel puțin două goluri diferență. Acest handicap are o cotă de 2.15. Pazriază și câștigă cu echipa Beturi.ro.