Premier League: Chelsea vs Tottenham

Un nou meci foarte important îi aşteaptă pe cei de la Chelsea. De această dată este un derby al Londrei în care Chelsea va primi vizita celor de la Tottenham pe Stamford Bridge. Cei doi tehnicieni au stiluri de joc destul de apropriate deoarece posesia este de bază în tactica lor. Diferenţa dintre cele două formaţii este destul de mare în acest moment de 10 puncte dar asta nu înseamnă că nu vor avea o partidă foarte interesantă. Acest meci este capul de afiş al etapei cu numărul 28. Meciul tur s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea celor de la Tottenham. Cele doă formaţii s-au întâlnit şi în Cupa Ligii Angliei, atunci reuşind să se califice Chelsea. Pe Beturi.ro găseşti cele mai bun pronosticuri fotbal.

Derby-ul etapei Chelsea vs Tottenham

Chelsea are un moral foarte slab după ce a pierdut finala Cupei Ligii Angliei în faţa celor de la Manchester City, în urma loviturilor de departajare. Portarul gazdelor partidei de astăzi Arrizabalaga a refuzat să iasă de pe teren şi astfel a intrat în conflict cu Sarri. Cei de la Chelsea ocupă poziţia a 6-a a clasamentului cu 50 de puncte. Ei sunt la doar trei puncte faţă de Arsenal care este pe 4 dar jocul şi forma nu este de partea albaştriilor. Pariază alături de noi pe cele mai bune pronsticuri fotbal.

Tottenham pare că a ieşit din cursa pentru titlu în urma înfrângerii din ultima etapă din faţa celor de la Burnley. Astfel cei de la Tottenham sunt la 6 puncte distanţă de Liverpool şi 5 de Manchester City, ocupând poziţia a treia. Pentru meciul de astăzi doar Alli ete incert dar se sperăm în recuperarea lui până la ora meciului. În deplasare cei de la Tootenham evoluează foarte bine. Ei ocupă prima poziţie a unui clasament privind meciurile disputate departe de proprii fani.

Chelsea vs Tottenham este un meci ce nu trebuie ratat. Noi, vom risca şi vom merge pe o victorie a celor de la Tottenham care au o cotă de 3.35 pentru a îşi trece în cont cele trei puncte. Dacă dorim un pont mai sigur putem miza pe un 12. Una dintre echiep trebuie să câştige conform acestui pariu. Cei de la Tottenham sunt singura echipă care nu a înregistrat vreun rezultat de egalitate. Vom miza şi pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri. Considerăm şi acest pariu unul avantajos deoarece ne aduce o cotă de 1.70.