Premier League: Chelsea vs Manchester United

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Chelsea - Manchester United
1
1.68
X
4.05
2
5.50

Week-end-ul începe  cum nu se poate mai frumos, cu un derby de tradiție din Premier League. Pe Stamford Bridge, Chelsea vs Manchester United ne vor oferi un spectacol pe care nu avem voie să îl ratăm. Acest joc va deschide etapa cu numărul nouă a campionatului Angliei. Și duelul dintre cei doi tehnicieni va fi unul de zile mari deoarece pe băncile celor două formații se află Maurizio Sarri și Jose Mourinho. Acest meci va fi arbitrat de Mike Dean, un lucru foarte important, o să vedem de ce pe parcursul acestui articol.  În patru dintre ultimele cinci meciuri directe dintre cele două formații a marcat o singură echipă. Pariază și câștigă cu noi la cele mai bune cote.

Derby între Chelsea vs Manchester United

Chelsea a pornit în acest sezon foarte bine. Albaștrii sunt pe prima poziție a clasamentului la egalitate de puncte cu Manchester City și Liverpool. După etapele acestui sezon se pare că Maurizio Sarri a reușit să își impună jocul de la Napoli și la Chelsea. Sub bagheta lui Hazard are un sezon foarte bun și este golgeter în Premier League. Cea mai importanță absență a lui Sarri este Rudiger dar și el este cu semnul întrebării. Albaștrii nu au nici o înfrângere în acest sezon și speră să își continue forma foarte bună și după meciul de astăzi. La noi beneficiezi de cele mai bune cote.

Manchester United are un start destul de modest. Diavolii lui Mourinho ocupă doar poziția a opta a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 13 puncte. Ei vin după o victorie cu scorul de 3-2 contra celor de la Newcastle după ce au fost conduși cu scorul de 2-0. Totuși postul lui Mourinho este în continuare amenințat. Pentru meciul de astăzi Rojo este singurul absent al echipei oaspete astfel că vor putea alinia cel mai bun prim 11.

Meciul dintre Chelsea vs Manchester United se anunță a fi un meci deosebit de interesant. Așa cum am spus meciul va fi arbitrat de Mike Dean care arată foarte ușor cartonașele galbene. Vom miza la o cotă de 1.80 că se vor arăta mai mult de 3,5 cartonașe galbene. La finalul celor 90 de minute vom miza pe o victorie a celor de la Chelsea care este echipa mult mai puternică. Dacă doriți să riscați și să beneficiați de o cotă mai mare puteți alege un pont la handicap, conform căruia Chelsea să se impună la cel puțin două goluri diferență. Pariază cu noi.