Premier League: Chelsea vs Manchester City

Recomandarea noastră: 2

Chelsea - Manchester City
1
3.95
X
3.75
2
1.98

Runda cu numărul 16 din Premier League ne aduce un meci care poate avea importanță în lupta la titlu. Pe Stamford Bridge se or duela două dintre candidatele la titlu. Este vorba despre partida dintre Chelsea vs Manchester City. Cei de laChelsea pierd destul de mult teren în această luptă în ultima perioadă dar astăzi poate fi o ocazie de a recupera puncte importate. Ultimele trei meciuri directe au fost câștigate de către cei de la Manchester City fără să primească gol. Vom asista și astăzi la o victorie fără gol primit a celor de la City? Cu o bună strategie meciuri fotbal ei putea realiza un câștig suplimentar.

Derby-ul etapei Chelsea vs Manchester City

Chelsea se află într-o formă destul de slabă în această perioadă. Albaștrii au înregistart două înfrțngeri în ultimele trei etape disputate. După aceste rezultate gazdele partidei de astăzi au ajuns pe poziția a patra a clasamentului. Ei au acumulat 31 de puncte. Totuși, cei de la Chelsea rămân o echipă foarte puternică în fața propriilor suporteri. Nu au suferit nici un succes acasă în acest sezon. Va Ginkel este singurul absent al celor de la Chelsea pentru acest meci dar absența lui nu credem că va avea o prea mare asupra jocului celor de la Chelsea. Strategie meciuri fotbal ne va putea aduce un câștig foarte important.

Manchester City se ndreaptă spre un nou titlu de campioană. Cetățenii sunt pe prima poziție a clasamentului și au un avantaj de două puncte față de cei de la Liverpool. Elevii lui Pep Guardiola nu au simțit gistul înfrângerii în acest sezon. Astăzi cei de la City pornesc cu prima șansă  la cele trei puncte. Oaspeții partidei de astăzi au cel mai bun atac cu o medie de trei goluri marcate în acest sezon. Pentru meciul de astăzi din tabăra oaspeților nu vor putea evolua Mangala, Bravo și Mendy. Chiar dacă sunt jucători importanți, ei vor fi înlocuiți cu succes.

Meciul dintre Chelsea vs Manchester City se anunță a fi o partidă extreme de interesantă ce nu trebuie ratată. La finalul celor 90 de minute vom paria pe o victorie a celor de la Manchester City. Ținând cont de cât de bine este organizată defensia cetățenilor ne asteptăm ca astăzi să nu primească gol. NG ne va aduce o cotă de 1.90 care înopinia noastră are mari șanse de a fi ua câștigătoare. Câștigă alături de noi cu acest meci.