Premier League: Chelsea vs Liverpool

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Chelsea - Liverpool
1
2,85
X
3,60
2
2,55

Iubitorii fotbalului spectacol din Premier League ne vor delecta în această seară cu un meci foarte interesant. Pe Stamford Bridge, Chelsea vs Liverpool ne vor oferi un meci ce nu trebuie ratat. După primele etape disputate putem spune că cele două formații alături de Manchester City se vor lupta pentru titlul de campioană. Cele două formații s-au întâlnit la mijlocul acestei săptămâni în Cupa Ligii Angliei. Acel meci a fost câștigat de cei de la Chelsea, printr-un gol extraordinar a lui Hazard. Astfel cei de la Chelsea au obținut a două victorie consecutivă în ultimele două meciuri directe. Cele mai bune cote le găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Derby între Chelsea vs Liverpool

Chelsea are un start de sezon foarte bun. În acest moment ei ocupă poziția a treia a clasamentului la egalitate de puncte cu Manchester City care este pe doi. Albaștrii au înregistrat în Premier League cinci victorii și un rezultat se egalitate. Acesta a fost în fața celor de la West Ham. Bilanțul acesta al celor de la Chelsea îi poate duce spre un rezultat foarte bun astăzi. Pentru acest meci tehnicianul gazdelor nu se va putea baza pe Van Ginkel. Pariază și câștigă cu noi la cele mai bune cote.

Liverpool are un start de sezon perfect până acum. În Premier League au înregistrat șase victorii în primele șase etape. Elevii lui Jurgen Klopp au cea mai bună defensivă deoarece au primit doar două goluri în acest sezon. Klopp nu se va putea baza în acest joc pe Origi și Oxlade-Chamberlain. Chiar și cu aceste absențe rămân favoriți la cele trei puncte. Chiar dacă vin după o înfrângere chiar în fața celor de la Chelsea, cormoranii vor fi foarte motivați astăzi și acest lucru îi poate duce spre succes.

Derby-ul etapei din Premier League ne va aduce un meci foarte spectaculos. Meciul dintre Chelsea vs Liverpool ne va aduce și alte pronosticuri câștigătoare. La o cotă de 1.60 vom miza pe faptul că ambele formații vor reuși să marcheze. Peste 2,5 goluri ne va aduce o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi și câștigă alături de echipa noastră.