Premier League: Chelsea vs Crystal Palace

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Chelsea - Crystal Palace
1
1.28
X
6.30
2
12.00

Partidele din Premier League continuă să ne țină și astăzi aproape de micul ecran. Al doilea meci al zilei este partida dintre Chelsea vs Crystal Palace. Acest joc va avea loc pe Stamford Bridge din Londra. Ne așteptăm la multe goluri în acest joc în care avem o favorită clară la cele trei puncte puse în joc. Cele două formații traversează forme total diferite iar acest lucru vine să ne susțină cele afirmate mai sus. În ultimele trei meciuri cei de la Crystal Palace și-au trecut în cont două victorii, ceea ce însemană că pot pune și astăzi probleme celor de la Chelsea dacă nu vor fi atenți. Joacă la pariuri și câștigă alături de noi.

Meci de trei puncte între Chelsea vs Crystal Palace

Chelsea pornește ca mare favorită și va fi foarte motivată după rezultatul de aseară al celor de la Liverpool. Cei de la Chelsea pot trece pe poziția a doua a clasamentului dacă vor reuși să câștige astăzi. Albaștrii au acumulat până acum 24 de puncte. Ei sunt printe echipele care nu au suferit nici un eșec în acest sezon de Premier League. Maurizzio Sarri nu se va putea baza astăzi pe Van Ginkel dar aceasta nu va fi o absență importantă în alcătuirea primului 11. Cele mai bune parirui le găsești doar pe Beturi.ro.

Crystal Palace poate furniza oricând o surpriză chiar dacă pornește cu a doua șansă în acest joc. Oaspeții partidei de astăzi au remizat etapa trecută contra celor de la Arsenal cu scorul de 2-2 după ce au egalat în prelungirile partidei. Astfel Palace ocupă poziția a 14-a cu doar opt puncte acumulate. Cei de la Crystal Palace au ajuns la cinci partide în toate competițiile în care nu au reușit să câștige. Singurul rezultat pozitiv este cel contra celor de la Arsenal din etapa trecută.

Meciul dintre Chelsea vs Crystal Palace se anunță a fi unul foarte greu pentru formația oaspete. La acest meci vom paria pe o victorie la cel puțin două goluri a celor de la Chelsea. Albaștrii au o cotă de 1.60 pentru a câștiga meciul la două goluri diferență. În plus putem miza și pe faptul că cei de la Crystal Palace vor faulta mai mult, astfel că ei vor avea o cotă de 1.46 pentru a avea mai multe faulturi decât adversarii lor. Cele mai bune pariuri le găsești doar pe site-ul Beturi.ro.