Premier League: Chelsea vs Arsenal

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Chelsea - Arsenal
1
1.83
X
4.00
2
4.40

Premier League ne delectează cu încă un meci. De această dată este vorba despre derby-ul Londrei între Chelsea vs Arsenal. Partida va avea loc pe Stamford Bridge și va avea fluierul de start de la ora 19:00. În prima etapă cele două adversare de astăzi au obținut rezultate total diferite. Acum nu mai este timp de acomodare așa că vom vedea un fotbal total între cele două formații. Adversarele de astăzi s-au întâlnit și în această vară la International Champions Cup, scorul fiind de 1-1 în timpul regulamentar. Ultimele două dueluri dorecte desfășurate pe acest stadion s-au încheiat cu scorul de 0-0. Verifică lista noastră cu freebet-uri la pariuri de pe site-ul Beturi.ro.

Chelsea are un moral mai bun după prima etapă. Elevii lui Maurizio Sarri au învins cu scorul de 3-0 în deplasarea dea la Huddersfield. Golurile au fost marcate de Kante, nou venitul Jorginho și Pedro. Astăzi pe albaștrii îi așteaptă un nou meci foarte dificil în fața unei rivale de tradiție. Pe Van Ginkel și Brown nu se va putea baza tehnicianul gazdelor pentru această partidă. Pentru gazdele partidei de astăzi este foarte important că nu l-au pierdut pe Hazard în această vară și se vor putea baza în continuare pe serviciile lui. Albaștrii sunt favoriți pentru jocul de astăzi, iar noi vom miza pe o victorie a lor pentru biletul zilei.

Arsenal a început sezonul cum nu se poate mai prost. Au pierdut cu scorul de 2-0 în fața celor de la Manchester City în deplasare. O nouă înfrângere pentru tunari, astăzi, îi poate asigura lui Unay Emery un debut dezastruos pe banca tehnică a oaspeților. Koscielny, Kolasinac și Jenkinson sunt indisponibili pentru acest meci. Ținând cont de aceste absențe din defensivă și de faptul că Sarri este un bun strateg cu siguranță, Arsenal va primi cel puțin un gol. Casele de pariuri vă stau la dispoziție doar pe Beturi.ro cu cele mai bune freebet-uri la pariuri.

Pentru Chelsea vs Arsenal am selectat o serie de pronosticuri pe care vi le recomandăm pentru a miza. Cota de 1.55 pare a fi una foarte bună pentru ambele echipe marchează. Pentru penste 2.5 goluri ne este oferită o cotă de 1.60 care este și ea una foarte atrăgătoare. Pariază și câștigă cu noi.