Premier League: Burnley vs Manchester United

Recomandarea noastră: 2

Burnley - Manchester United
1
6.00
X
3.85
2
1.67

Burnley vs Manchester United ne aduce spectacol în ultimul meci al rundei cu numărul patru. Acest meci încheie această etapă. Criza pe care o traversează cele două formații ne va asigura o luptă foarte interesantă astăzi. Ambele echipe vor fi determinate să lupte pentru cele trei puncte dar și pentru a avea o pauză liniștită. Ultimele jocuri directe dintre cele două formații au fost partide foarte interesante. United a reușit să câștige trei din ultimele cinci jocuri iar celelalte două s-au încheiat la egalitate. Acest meci poate fi jucat și la pariuri live deoarece are multe opțiuni se pariere care ne aduc câștig garantat.

Goluri în Burnley vs Manchester United

Burnley are un început de sezon foarte modest. Ținând cont de transferurile făcute în această vară nici nu ne așteptam la mai mult din parte lor. Totuși în alegerea pronosticului pentru acest meci trebuie să ținem cont de faptul ca Burnley a fost surpriza plăcută a sezonului trecut din Anglia. În acest sezon Burnley nu a obținut nici un succes. În Premier League au obținut un singur succes chiar în prima etapă. După au urmat două înfrângeri. În acest timp gazdele partidei de astăzi au ratat prezența în grupele UEFA Europa League după ce au pierdut în playoff în dublă manșă contra celor de la Olympiakos. La pariuri live putem castiga secundă de secundă.

Manchester United este obligată să câștige astăzi. După începutul foarte modest pe care l-au avut, diavolii nu mai au nici o scuză. După primele trei etape United are doar trei puncte. În prima etapă a sezonului diavolii au învins pe Leicester cu scorul de 2-1 și toată lumea o vedea pe United cu șanse la titlu. În următoarele două etape elevii lui The Special One au suferit două înfrângeri. Ei au fost învinși de cei de la Brighton și de cei de la Tottenham. În fiecare dintre cele două meciuri United a primit câte trei goluri. Pentru diavoli și un rezultat de egalitate ar fi un rezultat negativ. Namanja Matic este singurul absent din tabăra oaspeților. Pentru a nu fi în criză United trebuie să se impună astăzi.

Burnley vs Manchester United este deschis oricărui rezultat. Noi vom merge pe mâna celor de la United pentru o victorie în acest meci. Ținând cont de faptul cum au arătat cele două defensive în acest sezon, putem miza și pe faptul că ambele echipe vor reuși sa marcheze. Pariază și câștigă alături de noi.