Premier League: Burnley vs Liverpool

Recomandarea noastră: 2

Premier League
Burnley - Liverpool
1
12.50
X
5.90
2
1.29

A venit și rândul cormoraniilor de la Liverpool să evolueze în această etapă cu numărul 15. Partida dintre Burnley vs Liverpool se anunță a fi un meci foarte spectaculos. Ambele echipe aumare nevoie de puncte dar în acest sezon ele or lupta pentru obiective diferite. Burnley luptă pentru salvarea de la retrogradare în timp ce Liverpool are nevoie de victorie pentru a se menține în lupta la titlu. Cei de la Liverpool au câștigat doar două din ultimele patru meciuri directe contra celor de la Brighton chiar dacă ne așteptam să aibă un bilanț mult mai bun. O bună strategie meciuri fotbal ne poate duce spre un câștig garantat.

Lupta pentru puncte în Burnley vs Liverpool

Burnley are mare nevoie de puncte deoarece nu face un sezon deloc bun. Ei sunt clasați pepenultina poziție a clasamentului după ce au reușit să acumuleze doar 9 puncte. Sunt una dintre formațiile amenințate serios cu retrogradarea în Premiership. Astfel că pentru gazdele partidei de astăzi orice punct este extrem de valoros mai ales cele în fața unui adersar așa de puternic. În șase meciuri disputate pe teren propriu cei de la Burnley au obținut doar patru puncte venite după o victorie și un rezultat de egalitate. Din tabăra gazdelor vor asenta Pope și Ward care își pot pune a,prenta asupra jocului. Pariază și câștigă cu o strategie meciuri fotal de pe Beturi.ro.

Liverpool pornește ca mare favorită și în acest meci. Cormoranii sunt pe poziția a doua a clasamentului și după victoria de aseară a celor de la Manchester City, trebuie să câștige și ei. Elevii lui Jurgen Klopp au acumulat 36 de puncte și au cea mai bună defensivă a campionatului cu doar 5 goluri primite.  În acest sezon Liverpool nu a pierdut nici un meci astfel că astăzi au șanse foarte mari să bifeze încă trei puncte în clasament. Pentru acest sezon obiectivul celor de la Liverpool este câștigarea titlului în Premier League.

Meciul dintre Burnley vs Liverpool se anunță a fi o partidă deosebit de interesantă. Ambele formații vor lupta pentru cele trei puncte. Ne așteptăm să se marcheze foarte multe goluri. Astfel vom profita de cota de la peste 3,5 goluri. Acest pariu ne va aduce o cotă de 2.00.Vom paria că se or arăta peste 3,5 cartonașe galbene. Acest pariu ne aduce o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi alături de noi și o să câștigi pe termen lung