Premier League: Brighton vs West Ham

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Brighton - West Ham
1
2.72
X
3.30
2
2.82

O nouă etapă din Premier League stă să înceapă. Această undă va debuta cu un meci foarte interesant. Pe Amex Stadium, Brighton va primi vizita celor de la West Ham. Brighton vs West Ham este unul dintre cele mai interesante jocuri ale acestei zile. Cele două formații s-au întâlnit și în sezonul trecut din Premier League. În cele două partide s-au marcat cel puțin două goluri. Niciuna dintre cele două formații nu este clasată foarte bine astfel că ne așteptăm la un joc în care ambele formații își propun cele trei puncte. Biletul zilei fotbal ne va aduce o cotă foarte avantajoasă pentru acest meci.

Determinare în Brighton va West Ham

Brighton a avut un start de sezon destul de bun. Apoi au avut o cădere inexplicabilă, iar acum se află într-o formă de moment foarte slabă. În ultimele cinci partide din Premier League nu au reușit să acumuleze decât două puncte. După aceste rezultate au ajuns pe poziția a 15-a a clasamentului. Tehnicianul gazdelor partidei de astăzi nu se va putea baza pe Gross. Chiar și cu aceasă absență ei pot face un joc foarte bun astăzi. Biletul zilei fotbal ne va aduce o coă de 2.82 pentru jocul din această seară.

West Ham este o echipă de la care toată lumea așteaptă fparte multe. Ciocănarii se pare că nici acum nu vor face un sezon foarte bun. Oaspeții partidei de astăzi ocupă doa poziția a 14-a a clasamentului. Forma foarte bună pe care o traversează îi poate duce spre un nou success în această seară. În ultimele trei etape disputate ei au obținut o remiză și două victorii. Lanzini, Wilshere, Sanchez, Reid și Carroll nu vor putea fi folosiți astăzi. Aceste absențe sunt foarte importante astfel că oaspeții partidei de astăzi vor avea unele probleme pentru alegerea primului 11.

Partida dintre Brighton vs West Ham ne va aduce și alte pronosticuri câștigătoare așa cum așteptam cu toții. Cota de 1.70 pentru a vedea un gol în ambele porți ne-a atras atenția. Noi o să mergem pe un GG. Ne așteptăm ca în această seară să se marcheze peste 2,5 goluri. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.80. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi.