Premier League: Brighton vs Manchester City

Astăzi un nou sezon din Premier League se va încheia. Lupta dintre Liverpool şi Manchester City va fi una ce o vom ţine minte pentru foarte mult timp. Astăzi vom afla şi deznodământul sezonului, cine va fi campioană. Cel mai important meci este cel dintre Brighton vs Manchester City. În cazul unei victorii a echipei lui Guardiola titlul va merge la cetăţeni, indiferent de rezultatul meciului Liverpool vs Wolves. Ăn ultimele meciuri directe cei de la Brighton nu au pus mari probleme celor de la City, astfel că nici astăzi nu ne aşteptăm să opună mare opoziţie deoarece sunt o echipă destul de modestă. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt pe Beturi.ro.

Meci de titlu Brighton vs Manchester City

Brighton este mulţumintă că s-a salvat de la retrogradare. Ei sunt pe poziţia a 17-a şi sunt ultima echipă ce au reuşit acest lucru. În Premier League au cam uitat să câştige în ultima perioadă. Au ajuns la 8 etape în care nu au simţit gustul succesului. Acest lucru poate fi interpretat şi ca o relaxare. Din aceste 8 meciuri, 5 au fost înfrângeri. Sperăm ca Florin Andone să facă un meci bun dacă va evolua şi să demonstreze că este un fotbalist foarte bun. Ponturi pariuri fotbal ne vor duce spre câştig.

Manchester City trebuie să câştige pentru a nu mai aştepta rezultatul de la Liverpool. Cetăţenii sunt într-o formă foarte bună în campionatul Angliei, astfel că ne aşteptăm la o nouă victorie din partea. City a acumulat 95 de puncte. Ei vin după 13 victorii în ultimele 13 meciuri din Premier League. Forma foarte bună a elevilor lui Pep Guardiola ne face să sperăm la un rezultat foarte bun în meciul de astăzi. În meciurile din deplasare din acest sezon cei de la City au mers aproape perfect Brighton vs Manchester City se anunţă a fi o partidă extrem de interesantă. Pentru un succes cei de la City au o cotă extrem de mică de 1.20. Chiar dacă se vor impune astăzi această cotă este destul de mică. În ultimele 4 meciuri cei de la City nu au primit gol. Astfel că la un asemenea rezultat ne aşteptăm şi astăzi. Penru ca cei de la Brighton să nu înscrie avem o cotă de 1.60. Un alt pariu de pe urma căruia putem câştiga este cel conform căruia City va avea peste 6,5 lovituri de corner. Ne aşteptăm la o presiune mare din parte lor.