Premier League: Brighton vs Liverpool

O nouă etapă din Premier League va debuta astăzi. Este vorba despre runda cu numărul 22. Meciul ce va deschide această rundă este unul foarte inetersant dar și important în același timp. Echipa la care evoluează și românul Florin And one va primi vizita celor de la Liverpool. Acest joc este unul foarte important dar și dificil în același timp pentru ambele echipe. Meciul tur a fost câștigat de cei de la Liverpool cu scorul de 1-0. Acel meci a fost unul foarte echilibrat și cu multe ocazii de gol din partea ambelor formații. Câștigă la pariuri sportive în fiecare zi alături de echipa noastră.

Meci de titlu Brighton vs Liverpool

Brighton este o echipă foarte periculoasă din toate punctele de vedere. Ei pot să pună probleme oricărui adversar. Echipa la care evoluează și Florin Andone este clasată pe poziția  a 13-a a clasamentului după ce a reușit să acumuleze până acum 26 de puncte. Ei sunt într-o formă foarte bună deoarece nu au pierdut în ultimele trei etape disputate și în plus au reușit să se califice mai departe și în Cupa Angliei. În acest meci And one a reușit chiar să marcheze. Pe teren propriu gazdele partidei de astăzi sunt o echipă foarte redutabilă. În 10 meciuri de acasă au pierdut doar de două ori în această stagiune. La pariuri sportive poți să câștigi în fiecare zi alături de Beturi.ro.

Liverpool nu mai are nevoie de nici un comentariu. Elevii lui Jurgen Klopp sunt pe prima poziție a clasamentului și vizează câștigarea titlului în acest sezon. Cormoranii au acumulat 54 de puncte și au patru puncte avans față de cei de la Manchester City. Ei își permit și un pas greșit dar nu își doresc ca acest lucru să se întâmple astăzi. Cormoranii vin după două înfrângeri în ultimele două meciuri. Au pierdut contra celor de la Manchester City și au fost eliminați din Cupa Angliei de către Wolves.

Brighton vs Liverpool este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. Este un meci deschis oricărui rezultat dar noi vom paria pe victoria celor de la Liverpool. Acest pont ne aduce o cotă de 1.32. Putem paria că se vor marca peste 2,5 goluri la o cotă de 1.70. Ținând cont că suntem ăn Premier League ne așteptăm să fie multe cornere. Astfel la o cotă de 1.90 putem paria că se vor executa peste 9,5 cornere. Pariază cu noi.